Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Огляд стаціонарного 4G роутер Huawei B535-232

Мережеві пристрої всесвітньо відомого бренду Huawei відрізняються величезним технічним потенціалом та бездоганною якістю. Новинка в лінійці сучасних маршрутизаторів - 4G роутер Huawei B535-232 характеризується максимальною продуктивністю, миттєвою швидкодією, забезпеченням стабільного інтернет-з'єднання та впевненого сигналу, а також вражаючою швидкістю прийому-передачі інформації. Не поступається технічним характеристикам стильний дизайн девайсу.

Високошвидкісний модем

По технічному оснащенню Huawei B535-232 відповідає всім вимогам до стаціонарних пристроїв. Високошвидкісний модем 4G LTE Cat.7 має вбудовану технологію агрегації частот та Plag&Play. Методика дозволяє об'єднувати два фізичні канали в один логічний, що підвищує пропускну здатність та надійність пристрою. При цьому збільшуються швидкісні показники прийому/передачі інформації в стандарті 4G до 300/100 Мб/с відповідно за технологією UMTS 43,2/5,76 Мб/с.

Швидкості достатньо для вирішення будь-якого завдання користувача в режимі реального часу у форматі 4G і врегулювання питань середньої складності в стандарті 3G. Технологія Plag&Play дозволяє ввести роутер в роботу без складних налаштувань. Достатньо вставити SIM-карту формату Micro-SIM (3FF) 15×12 мм доступного інтернет-провайдера, що підтримує в регіоні покриття 3G/4G і включити живлення.

Дизайн пристрою

Роутер виконаний у стилі мінімалізму, властивого всім пристроям китайського виробника. Девайс ідеально впишеться як в сучасний будинок, так і в строгий інтер'єр офісу. Компактний корпус виконаний із високоякісного матового полімеру, стійкого до механічних пошкоджень. Колір на вибір: білий чи чорний. Форма роутера прямокутна із заокругленими кутами. По торцю маршрутизатора закріплена стильна сіра вставка із сірого кольору. Девайс обладнаний спеціальною підставкою, яка забезпечує єдину правильну установку у вертикальному положенні.

Оснащення та технічний потенціал роутера

Центральна панель девайса оснащена світлодіодною індикацією, що вказує на статус WiFi, активність передачі інформації, стан живлення, інтеграцію LAN-портів, рівень сигналу. У нижній частині зображено логотип виробника. Позаду роутера розташовані три LAN-порти з пропускною здатністю 1 Гб для під'єднання пристроїв, що не мають модуля WiFi. Четвертий роз'єм WAN/LAN відкриває доступ до дротових інтерфейсів, і дозволяє виконати інтеграцію з глобальною мережею.

Поруч розташований роз'єм для підключення стаціонарного живлення та кнопка відновлення заводських налаштувань. З тильного боку під спеціальною кришкою знаходяться два антенні гнізда типу SMA-female для приєднання внутрішнього диполя MIMO 2x2, що забезпечує стабільне з'єднання з базовою станцією мобільного оператора.

Якщо потужності штатної антени недостатньо, в роутері передбачена можливість підключення зовнішньої антени MIMO 2x2, що підсилює, типу Хвильовий канал, Панель або Парабола. Для цього слід зняти штатний диполь, до існуючих роз'ємів підключити штекера зовнішньої антени MIMO 2x2, яка збільшить швидкість прийому передачі інформації в 2 - 2,5 рази.

Стандарти, технології та частотні діапазони

Маршрутизатор здатний працювати у всіх стандартах мобільного зв'язку до 4G+. Девайс підтримує прогресивні технології та взаємодіє з мережами LTE на відповідних частотних діапазонах. Такий потенціал дозволяє експлуатацію роутера у будь-якому регіоні світу, де є покриття 3G/4G. У нашій країні девайс функціонує на частотах 900, 1800, 2100 і 2600 МГц, що належать компаніям Vodafone, Kyivstar і Lifecell.

Локальна мережа

З метою забезпечення обміну інформацією в масштабах корпоративної мережі WiFi Нuawei B535-232 укомплектований модулем стандарту IEEE 802.11 a/b/g/n/ac. Пристрій може функціонувати на двох частотах 2,4 ГГц та 5 ГГц, що дозволяє досягти максимальної швидкості завантаження 1167 Мб/с.

Радіус локальної мережі в умовах відкритого простору дорівнює 50 - 60 метрам, з можливістю одночасного підключення до 64 пристроїв користувача. Маршрутизатор можна використовувати для забезпечення точки доступу на території заміської садиби або офісу компанії, а також як альтернативу кабельному інтернету за його відсутності.

Наші інтереси: 

Техніка, технології.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи