Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

BBC та інші ЗМІ мають відповісти за обман і загибель людей від ковід-вакцинації

Бі-Бі-Сі зазнає тиску як у Великій Британії, так і за її межами.  Кілька позивачів подали позов до суду в США проти Бі-Бі-Сі та інших за цензуру в Інтернеті. Тим часом у Великій Британії мирні протестувальники обклеїли наліпками та плакатами фасади будівель Бі-Бі-Сі.

10 січня Роберт Ф. Кеннеді-молодший, голова та головний юридичний радник організації "Захист здоров'я дітей", оголосив, що він та кілька інших позивачів подали новаторський судовий позов з антимонопольними та конституційними претензіями до BBC, Associated Press, Reuters та The Washington Post, пише пише Рода Вілсон (Rhoda Wilson) на The Expose.

У позові стверджується, що ці ЗМІ співпрацювали з кількома великими технологічними компаніями з метою "колективної цензури онлайн-новин", зокрема, історій про covid-19 та президентські вибори 2020 року, які не відповідали офіційним наративам щодо цих питань.

За три дні до цього кампанія під назвою "ЗМІ – це вірус" обклеїла будівлі BBC по всій Великій Британії наліпками з  повідомленнями та фотографіями людей, які померли від ін'єкцій проти коронавірусу.

У групі в Telegram гасло кампанії звучить так: "ЗМІ збрехали, і люди померли".  Через три тижні, 11 лютого, група організовує наступну акцію протесту.  Окрім Великої Британії, акції протесту заплановані і в інших країнах, зокрема, у Парижі (Франція) та Нью-Йорку (США).

Ось що опублікувало видання The Gateway Pundit 16 січня.

Вже досить. Щонайменше шість будівель BBC по всій Великобританії були обклеєні плакатами та фотографіями людей, які померли від вакцини проти ковіду.

Акція під назвою "ЗМІ – це вірус" відбулася в суботу, 7 січня, і була організована трьома різними групами: "Народний спротив", "Борці за свободу" та "Північ об'єднує".

Об'єктами акції стали щонайменше шість локацій ВВС: BBC Radio Merseyside, BBC Radio Sheffield, BBC Yorkshire Leeds, BBC Media City Salford, BBC the Mailbox Birmingham і BBC Barrack Rd, Newcastle.

"BBC – зрадники нашої країни, – йдеться в повідомленні в Telegram. Усі ЗМІ-пересмішники є зрадниками країни, кожного з нас і були ними протягом дуже довгого часу".

Групи розмістили на вікнах BBC наклейки з фотографіями людей, які померли від вакцини.

"Будівлі BBC сьогодні отримали трохи ПРАВДИ", – йдеться у дописі. – "Досить, досить.... ЗМІ є співучасниками найбільших злочинів проти людства і повинні нести відповідальність за смерті та шкоду, заподіяну нашим друзям і сім'ям".

Наші інтереси: 

Нарешті почали ставити питання щодо ЗМІ, які брехали та бездумно виконували те, що їм казали психопати, які почали ковідну аферу і два роки тероризували людей.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи