Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Безпрецедентна надмірна смертність спричинена вакцинацією від Covid – The Conservative Woman (Великобританія)

Категорія:

Світ:

Протягом третього та четвертого кварталів 2021 року смертність у віковій групі 18-64 років була на 40% вищою, ніж до пандемії. Молоді спортсмени втрачали свідомість і падали мертвими під час занять спортом. Підлітки помирали уві сні та від міокардиту після другої ін'єкції вакцини Pfizer.

Колишній керівник з Уолл-стріт Едвард Дауд проаналізував статистику надмірної смертності, зафіксовану з початку пандемії Covid три роки тому. Він дійшов висновку, що надмірна смертність серед людей у віці 26-41 рік тісно пов'язана з проведенням вакцинації від Covid, пише Саллі Бек (Sally Beck) у своїй статті на The Conservative Woman.

 "З лютого 2021 року по березень 2022 року міленіали пережили еквівалент війни у В'єтнамі, з більш ніж 60 тисячами надлишкових смертей", – сказав він. – "Війна у В'єтнамі зайняла 12 років, а тут за 12 місяців було вбито таку ж кількість здорових молодих людей".

Цей 12-місячний період охоплює розгортання Covid-вакцинації для цієї вікової групи, тому теоретично ми очікували б побачити зниження надлишкової смертності, а не її збільшення.

Щоб кожен міг побачити, як він дійшов такого висновку, Дауд зібрав свої дослідження в бестселері під назвою "Причина невідома: Епідемія раптових смертей у 2021 та 2022 роках".

Назва відображає незліченні газетні заголовки, що повідомляють про сотні молодих людей, які "раптово померли", "померли після короткої хвороби" або "померли несподівано" без жодного розумного пояснення.

Він – американський фінансовий спеціаліст високого класу з більш ніж 20-річним досвідом, який колись працював у BlackRock, найбільшій інвестиційній компанії світу, де збільшив активи своїх клієнтів з $2 млрд (£1,6 млрд) до $14 млрд (£11,6 млрд). Тож він прекрасно розбирається у статистиці.

Порівняння зі звичайними роками було ключовим. Смертність від усіх причин залишається відносно постійною, і у 2017, 2018 і 2019 роках померло близько 2,8 мільйона американців. Цифри різко зросли у 2020 році (Covid), хоча і менше, ніж ви могли собі уявити. Але у 2021 році статистика зашкалювала.

Генеральний директор страхової компанії OneAmerica звернув нашу увагу на цю тривожну тенденцію у 2022 році, коли повідомив, що протягом третього та четвертого кварталів 2021 року смертність у віковій групі 18-64 років була на 40% вищою, ніж до пандемії. Важливо, що більшість смертей не були пов'язані з Covid.

"Це була приголомшлива статистика, – сказав Дауд. Навіть десять відсотків – це подія, яка трапляється 1 раз на 200 років".

Ковід не є значною причиною смерті серед молодих людей, то що ж спричинило зміщення смертності від старших до молодших?

Молоді спортсмени, найздоровіші серед нас, втрачали свідомість і падали мертвими під час занять спортом, як, наприклад, італійський футболіст Джузеппе Перріно, який помер у віці 29 років, граючи в меморіальному матчі пам'яті свого покійного брата. Це – ненормально, і в книзі Дауда 23 сторінки заголовків присвячені загиблим спортсменам.

Колишній футболіст збірної Англії Метт ле Тіссьє сказав: "Я ніколи не бачив нічого подібного. Я грав 17 років і не думаю, що за 17 років я бачив хоч одну людину, якій би довелося йти з футбольного поля з важким диханням, хапаючись за серце. І це – не тільки футболісти, а й взагалі спортивні люди – тенісисти, крикетисти, баскетболісти. Чому скільки їх померло?"

У 2006 році Університетська лікарня Лозанни, Швейцарія, проаналізувала випадки раптової серцевої смерті у спортсменів віком до 35 років. Вони виявили 1101 випадок за 38 років. Сайт goodsciencing.com повідомив, що до грудня 2022 року 1616 спортсменів зазнали зупинки серця після ін'єкцій проти Covid, і 1114 з них померли, попри те, що їм негайно надали допомогу служби швидкого реагування та кваліфіковані лікарі.

Чи є це збігом, як вони хотіли б, щоб ми повірили? Перша вакцина проти Covid була введена 8 грудня 2020 року, починаючи з осіб у віці 65 років і старше. Інші вікові групи вводилися поступово, і до квітня 2021 року була охоплена вікова група 45-64 років. У травні 2021 року розпочалася вакцинація групи 15-44 років.

Тоді ми почали чути повідомлення про смерть підлітків уві сні, що трапляється так само рідко, як і смерть спортсменів на полі. Було підтверджено, що двоє хлопчиків у Коннектикуті та Мічигані померли від індукованого вакциною міокардиту після другої ін'єкції вакцини Pfizer. Чи були ми попереджені, щоб захистити наших дітей? Це майже не потрапило в новини.

Серед смертей, які потрапили в мейнстримні ЗМІ, була смерть матері двох дітей Гелен Роудс, 46-річної акушерки, яка померла уві сні під час польоту з Гонконгу до Франкфурта в серпні 2022 року разом зі своїм чоловіком Саймоном і двома маленькими дітьми.

Інша мати, 23-річна Амелія Сміт, "раптово померла" уві сні. Її другій дитині був лише один місяць. Цих трагедій можна було б уникнути, якби не примусова вакцинація та дозвіл на подорожі, тільки якщо вакцинований.

Дауд повідомляє, що після того, як президент Байден запровадив обов'язкову вакцинацію, рівень вакцинації серед працюючих людей надзвичайно швидко зріс за короткий час.

ЗМІ та уряд намагалися видаляти повідомлення про те, що вакциновані зазнавали каліцтв та помирали, але Система звітності про побічні реакції на вакцини (VAERS), американський аналог Британської Системи жовтих карток МОЗ, налічує майже 1,5 мільйона повідомлень про побічні реакції, пов'язані з вакцинами проти Covid, більшість з яких були внесені медичними працівниками. Ідея про те, що значна кількість цих повідомлень є фальшивими, наче написаних антивакцинаторами, є смішною, особливо з огляду на те, що подання неправдивих повідомлень до VAERS є федеральним злочином.

Щоб зупинити наше розслідування цього явища у Великій Британії, Британський фонд серця назвав ускладнення від вакцинації, такі як міокардит, "легкими", але доктор Венк Мерті, кардіолог, який навчався в Університеті Джона Гопкінса, сказав: "Люди з міокардитом протягом усього життя мають підвищений ризик серцевих ускладнень. Це може мати серйозні наслідки. ... зазвичай рекомендують обмежити активність на кілька місяців, а іноді й довше. Це означає, що не можна займатися спортом. Деяким дітям забороняють носити книжки до школи".

Джош Стірлінг, колишній інституційний інвестор і страховий аналітик з Уолл-стріт, був найнятий Даудом, щоб допомогти зібрати докази. Він почав збирати цифри з відділів групового страхування життя та інвалідності страхових компаній. Будь-яка зміна там вважається значною, оскільки групове життя є дуже стабільним.

Після масової вакцинації зростання смертності було очевидним. Якби вакцини працювали, смертність мала б знизитися.

Стірлінг вивчив дані Центрів контролю та профілактики захворювань США (CDC) про надмірну смертність.

У другій половині 2021 року смертність серед міленіалів перевищила базовий рівень на 84%. Влада заявила, що це може бути пов'язано з більшою кількістю самогубств, передозувань або пропущених скринінгових обстежень на рак під час локдаунів, але Стірлінг і Дауд виявили, що це статистично неможливо для сплеску в той самий тримісячний період, що і розгортання вакцинації.

Науково-дослідний інститут Товариства актуаріїв (SOA) опублікував свій звіт про смертність від Covid-19 17 серпня 2022 року. Він представляє приблизно 80 відсотків доходів від групового страхування життя в США (the group life US revenues).

Одна з їхніх таблиць чітко показала, що надлишкова смертність становила 78% для вікової групи 25-34 років і 100% для вікової групи 35-44 років у тому ж кварталі, коли Байден запровадив мандат на вакцинацію, а корпоративна Америка його виконала.

Інше незалежне джерело показало такі ж тривожні дані. Ресурсний центр з питань коронавірусу (CRC) при Університеті Джонса Гопкінса та Центр системних наук та інженерії (CSSE) при Університеті Джонса Гопкінса відстежили та проаналізували дані про Covid по всьому світу. Вони повідомили, що 68 відсотків населення світу було вакциновано і введено 13 мільярдів доз. Якщо вакцинація була безпечною та ефективною, як можна пояснити, що найвищий рівень смертності спостерігався саме після масової вакцинації?

Очевидно, що необхідно провести термінове розслідування. Дауд сказав: "Якби ці нові фармацевтичні продукти підпадали під дію тих же законів, що і всі інші фармацевтичні продукти, їхня реклама включала б наступне: "У деяких людей можуть виникнути побічні ефекти, включаючи зупинку серця, утворення тромбів, інсульт і раптову смерть". Що було б не дуже гарною рекламою для продажу".

Нагадаємо, уряд Великої Британії оприлюднив статистику застосування вакцини від Covid-19. Висновок – вакцинація різко підвищує смертність.

Наші інтереси: 

Пам'ятати про те, як людей примушували вакцинуватися, як порушували наші права і свободу вибору. Все згадати, проаналізувати, покарати. Головне – не дозволити забути про цю аферу! Довести, що людство обманули, на людях ставили цей жахливий експеримент і наживалися.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи