Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чернівецьке депо ліквідовувати не будуть, але реорганізація неминуча, - Бурбак

Міністр інфраструктури Максим Бурбак запевнив, що чернівецьке вагонне депо ліквідовувати не будуть, але реорганізація все одно відбудеться. Йдеться про ліквідацію територіальних залізниць і створення в кожній області філій АТ «Укрзалізниця». Про це міністр повідомив 26 червня під час візиту до Чернівців.

«По Львівській залізниці витрати на обслуговування вагону трохи більше 3 тисяч, чернівецьке депо – 6 тисяч. Хлопці, ви будьте трохи ефективніше, краще працюйте. Оптимізація повинна бути, бо витрати дуже великі. Ми запустили реформу «Укрзалізниці», вже не буде Львівської, Одеської, Донецької залізниці, не буде чернівецького депо. Це будуть філії АТ «Укрзалізниця», - розповів Бурбак.

За його словами, метою реорганізації є збільшення ефективності роботи та чітка координація. «Часто-густо Львівська залізниця не знала, що виробляє Донецька, і що необхідне устаткування не треба купувати у сторонніх фірмах, а можна закупити у колег по галузі, у себе ж».
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи