Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Covid — це пандемія заможних високовакцинованих країн: що активніша протиковідна політика, то вища смертність – дослідження

Категорія:

Дослідження, опубліковане в листопаді 2022 року, показало, що чим вищий рівень вакцинації від COVID-19, тим вища смертність від COVID-19. Дослідження проаналізувало 108 країн, використовуючи дані з 9 вебсайтів у всьому світі, для визначення кореляції між випадками смерті від COVID-19 та відсотками вакцинованих. Дослідження також показало, що чим вищий рівень тестування на ковід і суворіші заходи щодо ковіду, тим вища смертність від ковіду.

230219-joelsmalley-1.jpg

Джоел Смоллі (Joel Smalley)
Джоел Смоллі (Joel Smalley)

Covid – це пандемія заможних і вакцинованих країн. Про це у статті «Глобальні підсумки пандемії Covid-19: Розбір невдалої стратегії» пише Джоел Смоллі (Joel Smalley) – фахівець з обробки даних, соціально-економічний коментатор і технологічний футуролог.

Цей препринт аналізу 108 країн, вочевидь, близький до того, щоб пройти експертне рецензування. Його узагальнені висновки є важливими і можуть стати несподіванкою для тих, хто не відстежував дані в міру їх появи і не читав дослідження, значна частина яких з’явилася лише на Substack.

Основні висновки щодо «протиковідної політики»

Що вищий рівень вакцинації проти Covid-19 по всій країні, то вищий рівень смертності від Covid-19 на душу населення країни.

Що вищі витрати на охорону здоров'я на душу населення, то вища смертність від COVID-19 на душу населення країни.

Що вищий річний дохід на душу населення, то вища смертність від COVID-19 на душу населення країни.

Що вищий рівень тестування на COVID-19 по всій країні, то вищий рівень смертності від COVID-19 на населення країни.

Що суворіші заходи реагування на COVID-19 у країні (мандати, примусове носіння масок, соціальне дистанціювання, комендантська година, карантин, закриття підприємств/шкіл, заборона або обмеження громадських зібрань, ізоляція, заборона на поїздки, відстеження контактів), то вища смертність від COVID-19 на душу населення країни.


Виглядає, що пандемія Ковіду була лише в тих країнах, які були достатньо багатими, щоб непродумані заходи їхніх урядів могли суттєво вплинути на смертність, і нехтували найдешевшими, найбезпечнішими та найдоступнішими методами раннього лікування.

Кожний окремий напрямок державної політики щодо пандемії не тільки не зміг зменшити смертність від вірусу, але й, вочевидь, погіршив ситуацію. Політика соціального дистанціювання, фанатичне тестування і, що найгірше, залучення населення до участі в масовому медичному експерименті без належної згоди призвели до зростання смертності.

Чи тільки завдяки ретроспективному аналізу ми тепер знаємо про це? Зовсім ні. Докази були очевидні вже через кілька тижнів після кожного виду втручання, але їм перешкодили несвоєчасне надання необхідних даних державними органами та незаконна цензура й дезінформація з боку основних засобів масової інформації.

Наші інтереси: 

Назвати поіменно шахраїв і показово покарати, інакше наступного разу вона нам влаштують щось іще небезпечніше та огидніше.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

У нас в Україні багато хто купив довідки про вакцинацію. "Корупція" врятувала від отруєння!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ця ковідна афера виразно показала країни, в яких психопати захопили владу. Вочевидь, паразитів притягують злачні місця – там, де найсмачніше і найжирніше, а також там, де люди найчесніші та найдовірливіші.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

У нас в Україні багато хто купив довідки про вакцинацію. "Корупція" врятувала від отруєння!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Надважливо висвічувати правду!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

З усього цього випливає, що високотехнологічна система охорони здоров'я населення насправді працює на його вимирання. Це виглядає незвично, але якщо всю цю "систему охорони здоров'я" ліквідувати, то населення буде здоровішим. Хто реально приносить користь, то хіба що травматологи та стоматологи. З усіма іншими треба ретельно розібратися.    

Все, що робиться з власної волі, – добро!