Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дональд Трамп повернувся у Facebook: «Вибачте, що змусив вас чекати. Складна робота. Складна»

Категорія:

Спецтема:

Вчора колишній президент Трамп опублікував свій перший пост у Facebook за більш ніж два роки після того, як його обліковий запис було заблоковано.

Останній запис Трампа у фейсбуці був 6 січня 2021 року. Наступного дня Meta заблокувала облікові записи чинного Президента у Facebook та Instagram, заявивши, що його публікації «можуть викликати подальше насильство».

У січні цього року компанія оголосила, що відновить облікові записи Трампа у Facebook та Instagram, заявивши, що він отримає можливість публікувати публікації для своїх мільйонів підписників на кожній платформі. При тому Meta заявила, що застосує заходи для «стримування повторних правопорушень».

Повернення Трампа до Facebook дає йому потужний мегафон для звернень до своїх прихильників (та потенційних прихильників), тим більше, що він йде на вибори 2024. Це також може дати поштовх збору коштів, оскільки відновить його зв’язок із тими людьми, які є «невеликими донорами», тобто тими, хто жертвує невеликі суми до його передвиборчого фонду, а великі суми утворюються саме через велику кількість таких «невеликих донорів».

І ось вчора у розблокованому обліковому запису Дональд Трамп опублікував короткий відеоролик з ночі президентських виборів 2016 року. У ньому він каже: «Вибачте, що змусив вас чекати. Складна робота. Складна». І описав цей відеоролик словами "I'm back!" (Я повернувся!)

Нагадаємо, що у листопаді минулого року був відновлений обліковий запис Трампа у Twitter. Проте поки що він там нічого не публікував.

А останнім часом він публікував свої повідомлення у соціальній мережі Truth Social, яку було створено за його безпосередньої участі.

Наші інтереси: 

Повернення Дональда Трампа у провідні соціальні мережі може помітно збільшити його популярність та імовірність перемоги на виборах 2024.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Я не підтримую Дональда Трампа.
Бо операцію "Буратіно" планували зять Трампа Гаред Кушнер, Абрамович і Пінчук.
На окремих етапах підключали Агаларова який добре знайомий з батьком Єрмака.
Фінансування взяв на себе Адельсон (вже помер, але його молода дружина далі фінансує групу MAGA), координатором призначили алмазного барона Леваєва, а комунікатором було обрано Абрамовича.
Треба навчитися визнавати власні помилки і виправляти їх.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Володю, а чому ти не пишеш про те, що Дональд Трамп заради політичної вигоди змінив своє ставлення до України? Ну повернувся і повернувся. Що нам від цього? Навіщо ти його зараз прославляєш, коли він зараз несе галіматью? Краще почитай його відповіді на питання, які поставив Карлсон. "Повернення Дональда Трампа у провідні соціальні мережі може помітно збільшити його популярність та імовірність перемоги на виборах 2024" - це наші інтереси? Ти впевнений, що він буде підтримувати Україну? Я вже ні.

Зображення користувача Бард Рой.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Згоден. Ще від Совєтів республіканці були у мене в фаворі. Чого тільки Реаґан один вартий! Таким вбачав і Трампа. Розчарування - він виявився звичайнісіньким надутим баригою. Точнісінько як чувак з пикою двотижневого потопельника - Сіґала.

Хай буде!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Друже, не поспішай навішувати ярлики. Відбувається дуже складний процес, сотні глобальних гравців ведуть свою гру, а в результаті відбувається щось зовсім неочікуване. Той, кого ми вважаємо ворогом, може бути для нас дуже корисним. Візьміть корпоративного психопата Путіна: українці його ненавидять, проте саме ця тварина руйнує Росію з небаченою ефективністю. Не випадково московські патріоти вважають Путіна мало не агентом ЦРУ.

Інший яскравий приклад – Віктор Медведчук, який провалив в Україні всі московські проекти.

Так само роль Зеленського ми зможемо оцінити лише через кілька років. Хоча вже зараз зрозуміло, що вся ця "зелена команда" має остаточно розвінчати й розвалити паразитичну систему і створити перегній для виростання республіки громад. Що слабкіший паразитичний апарат, то більше простору для самоорганізації громадянського суспільства. 

А нам треба пізнавати ці процеси – і робити свою справу.

БардRoy wrote: Згоден. Ще від Совєтів республіканці були у мене в фаворі. Чого тільки Реаґан один вартий! Таким вбачав і Трампа. Розчарування - він виявився звичайнісіньким надутим баригою. Точнісінько як чувак з пикою двотижневого по

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Останньою фразою Трампа, за яку його заблокував Фейсбук, була:

"Please support our Capitol Police and Law Enforcement. They are truly on the side of our Country. Stay peaceful!"

"Будь ласка, підтримайте нашу поліцію та правоохоронні органи Капітолію. Вони дійсно на боці нашої країни. Зберігайте мир!"

Це суперечило плану Демпартії, згідно з яким Трампа мали звинуватити в екстремізмі. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Але в матриці 11+АВЦ ми далі підтримуємо Трампа. То як нам поступати?

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Матриця 11+АВЦ – це молитва за перетворення України. Після неї прочитуємо короткий текст на підтримку НО і Трампа.

Я вже пояснював, що на підтримку України найбільш адекватно висловлюються кандидати, яким точно не світить президентство – Майк Помпео і Майк Пенс. Натомість реальні кандидати – Трамп і ДеСантіс – применшують значення війни і зосереджуються на внутрішніх проблемах США, тому що саме така логіка виборчої боротьби: якщо влада демократів робить піар на війні, то республіканська опозиція має критикувати цю війну. Після виборів ця риторика зміниться. 

Андрій Гарас wrote: Але в матриці 11+АВЦ ми далі підтримуємо Трампа. То як нам поступати?

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Я не підтримую Дональда Трампа.
Бо операцію "Буратіно" планували зять Трампа Гаред Кушнер, Абрамович і Пінчук.
На окремих етапах підключали Агаларова який добре знайомий з батьком Єрмака.
Фінансування взяв на себе Адельсон (вже помер, але його молода дружина далі фінансує групу MAGA), координатором призначили алмазного барона Леваєва, а комунікатором було обрано Абрамовича.
Треба навчитися визнавати власні помилки і виправляти їх.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дуже цікаво про Кушнера. Десь можна про це почитати чи послухати?

І ще запитання: клоун (буратіно) на посаді президента України – це добре чи погано? Відповідь отримаємо через кілька років. Що слабкіший паразитичний державний апарат, то сильніше громадянське суспільство.

Згадаймо ковідний терор. Найгірша ситуація була у країнах з сильною державою – в Німеччині, Франції, Австрії... Зі слабким Зеленським у нас відбулося відносно помірне ковідне біснування. Але я собі можу уявити, щоб у нас було, якби залишився президентом сильний Порошенко, який перший одягнув чорну маску, демонстративно ходив у чорних резинових рукавичках і лякав народ страшною (неіснуючою) пандемією.  

До речі, більшість країн Африки зі своїми слабкими державами взагалі проігнорували фейкову пандемію.

Володимир_Самотий wrote: Я не підтримую Дональда Трампа. Бо операцію "Буратіно" планували зять Трампа Гаред Кушнер, Абрамович і Пінчук. На окремих етапах підключали Агаларова який добре знайомий з батьком Єрмака. Фінансування взяв на себе А

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

На цьому відео Сергій Любарський, який твердо стоїть на проукраїнській позиції, але дуже не любить Трампа, проаналізував висловлювання кандидатів на посаду Президента від республіканців про допомогу Україні. Після 6:30 слухайте про те, що сказав Трамп: https://youtu.be/EE-zv_LzZJs?t=394 Любарський озвучив повну цитату відповіді Трампа і дав свій критичний коментар.

Нам не подобаються відповіді Трампа і ДеСантіса, але маємо розуміти, що це не аналітика, а передвиборна агітація, орієнтована на американського виборця. Трамп і ДеСантіс, згідно з логікою виборчої боротьби,  применшують значення війни і зосереджуються на внутрішніх проблемах США. Вони так роблять тому, що Байден і його демократи представляють війну в Україні як перемогу своєї політики (це єдина їхня "перемога", тому що у внутрішній політиці в демократів повний провал).
Тому Трамп і ДеСантіс поводяться так, як поводиться будь-яка опозиція – вона критикує владу по всім пунктам. Там, де влада говорить "біле", опозиція буде говорити "чорне". Така американська політична культура. Там завжди дуже жорстка передвиборча риторика. Коли Байден допомагає Україні, більшість республіканців говорить – "замало", меншість – "забагато", але ніхто не скаже – "добре".   

Ще жорсткіша риторика у внутрішньопартійній боротьбі. Така американська традиція. Вони вважають, що це нормально, хоча з нашого погляду це виглядає як хамство і несмак. Свого часу найбільш нещадна критика демократа Байдена йшла від демократки Камали Гаріс, після чого Байден зробив її віцепрезидентом, і вони радісно обіймалися, ніби нічого й не було. Така ж сама жорстка риторика між республіканцями під час змагання за право представляти партію на виборах. 

Глибша проблема полягає в тому, що ні у демократів, ні у республіканців нема чіткого бачення майбутньої перемоги над Росією. Проте події розвиваються у правильному напрямку, причому нерідко й попри волю США. Думаю, що протягом року республіканці вироблять спільну позицію щодо України та Росії. Тож у 2024 році ми почуємо від кандидатів у президенти щось приємніше.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Також відновлено канал Трампа в Ютубі (2.71 мільйони підписників) – https://www.youtube.com/@DonaldJTrumpforPresident/videos

Все, що робиться з власної волі, – добро!