Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Економічна війна між США та Китаєм ще триватиме найближчі 30 років, – радник Трампа

Категорія:

Головний стратегічний радник президента США Стівен Беннон заявив в інтерв'ю American Prospect, що Штати ведуть економічну війну з Китаєм. Він вважає, що країни перебувають у стані економічної війни і хтось один візьме в ній гору в найближчі 30 років.

bannon.jpg

Стівен Беннон, головний стратегічний радник президента США

"Ми перебуваємо в стані економічної війни з Китаєм. Вони не соромляться говорити про те, що роблять. Один з нас стане гегемоном в найближчі 25-30 років. І якщо ми застрягнемо на цьому шляху, то це будуть вони", - зазначив Беннон.

"Якщо ми продовжимо програвати, то через п'ять або десять років досягнемо тієї точки, коли вже ніколи не зможемо відновитися", - наголосив він.

Радник Трампа також допустив, що Пекін може домогтися угоди, яка призвела б до заморожування ядерної програми Пхеньяна, а Вашингтон в такому випадку прибрав би свої війська з Корейського півострова. Однак, як зазначає видання, на думку Беннона, таке можливе тільки у віддаленій перспективі.

Беннон також висловився щодо проблеми КНДР. Він вважає, що у неї немає військового рішення.

"Доти, поки хтось не запропонує рішення, яке покаже мені, що десять мільйонів осіб в Сеулі не загинуть протягом 30 хвилин від застосування (Пхеньяном) звичайних видів озброєнь, - я взагалі не знаю, про що тут можна говорити. Забудьте про це, військового рішення тут немає", - вказав радник.

Наші інтереси: 

Не можна допустити перемоги Китаю у цьому протистоянні. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи