Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 125
  • Переглядів: 144

Фільм «Частоти» (2013): обговорення на ТБ-7 у програмі «Друге дно»

Категорія:

Як піднятися у простір позитивних подій? Чому для кращого порозуміння корисні рукостискання і обіймання? Що означає слово "кохання"? Чому від чорних і білих батьків народжуються чорні діти?   

150518_katya_cherednichenko.jpg

Катя Чередніченко на ТБ-7
Катя Чередніченко на ТБ-7

17 травня 2015 року на ТБ-7 у програмі "Друге дно" Ігор Каганець і Катерина Чередніченко обговорили езотеричні аспекти фільму «Частоти» / Frequencies / OXV: The Manual (2013). 

Аудіозапис від 17.05.2015.mp3

Фільм озвучено за кошти акціонерів Третього Гетьманату. 

Фільм можна завантажити або переглянути онлайн на сайті EX.UA і Гуртом: 1.45 Гб або 2.15 Гб

Попереднє обговорення фільму і запитання до роздумів


Короткі тези обговорення:

  1. Долю визначають знання. Мета визначає долю. Для доброї долі в поточному втіленні потрібна правильна мета і знання про те, як її досягти. Знання визначають мету.
  2. Що вища частота, то менше емоцій?  Насправді, що вища частота, то менше негативних емоцій. Частота визначає простір подій. У Марі завжди «зелене світло»: без зупинок переходить через дорогу, не чекає потяг на вокзалі, їй звільняють місце у вагоні, знаходить гроші на дорозі, їй щастить. Що вища частота, то ближче до істини. Аналізатор частот розробила високочастотна Марі – всі інші його лише використовували.
  3. Кохання виникає внаслідок частотного резонансу. Понад те: воно вирівнює частоти. Ідеалізація партнера, спроба самому стати кращим.
  4. Чи можна змінити частоти? Діють тільки слова і думки. Значення має сенс слів. Живе Слово. Музика. Пісня (слово + музика).
  5. Взаємодія між носіями різних частот.  Найпотужніший контакт між родичами. Особливо між чоловіком і жінкою, які кохають один одного. Кохання, поцілунок, статевий контакт вирівнює частоти. Сполучені посудини.
  6. Фізичний дотик, рукостискання, обнімання - передача енергії. Мольфари рідко кому подають руку. Наслідок різкого підняття частот – прояви очищення. Випадок із США.
  7. Відчуття при пониженні частот. Марі: «це огидно». Небезпечний перехід дороги, спізнилися на потяг. «Я ще ніколи не чекала на потяг». 
  8. Слова-накази. Первинна мова – це мова команд. Так спілкуємося з малими дітьми. Чи є такі слова? Щось є. ОТИТ через Джерело стирання. Температура 40,5 градусів.
  9. Ліки завжди неподалік від хвороби. Криза завжди несе в собі вирішення.
  10. «Знання стало доступне простому люду – і почався хаос». Справжня таємниця захищає сама себе.
  11. «Масам не властива самосвідомість, що й ставить їх на один щабель з братами нашими меншими».
  12. Технологія пошуку рішення: записуй думки, щось вирине.   
  13. Людина – вольова істота чи машина? Машина? Це вражаюча, підривна, шокуюча ідея.
  14. Людина є людиною тільки тоді, коли усвідомлює себе втіленою духовною сутністю. Гомо симплекс і гомо дуплекс.
  15. Чи все уже відомо наперед? Віщуни і пророки. Якщо нема свободи, то нема й відповідальності. Гравець та ігровий персонаж.
  16. Високочастотний завжди керує низькочастотним. Зак виступав у ролі піддослідного кролика, рибки в акваріумі. Для перемоги над Росією українцям треба підвищувати частоти. Це обов’язок істинної національної еліти. Решта 95% підтягнуться до кращих. 
  17. Марі не цінувала свій дар,  тому проміняла його на кохання. Продовження життя шляхом міжрасових змішувань рідко приносить щастя – в основному тільки проблеми собі й нащадкам. 

Головні висновки: 

  1. Перемога досягається тільки у просторі високих частот.
  2. Частоти треба підвищувати.
  3. Для підвищення частот треба діяти одночасно на усіх трьох рівнях: духу, душі та плоті. 
  4. Живе Слово краще співати.
  5. Треба творити пісні з езотеричним змістом. 
Наші інтереси: 

Підвищуємо власні частоти! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Вітаю творчий тандем Ігоря і Каті - передача знову вдалася!

До деяких тез є заперечення.

1.Теза про те, від шлюбу білого з негром народжується негреня досить сумнівна. Просто нам, білим, відразу впадають в очі негроїдні риси, але так само чорний чоловік відразу помітить, що дитина не є чистим африканцем. (А китайці, між іншим, часто кажуть, що всі білі - на одне лице :-)).

2. Високочастотний не завжди керує низькочастотним. Подивіться веселий французький фільм Недоторканні/ Intouchables (2011) і скажіть, хто ким керує? Щоби тут не повторюватись, насмілюсь дати посилання на власну рецензію Білий пан, чорний слуга та інвалідна коляска

3. Відчуття при пониженні частот далеко не завжди є огидою. "Низькі частоти" можуть бути вельми привабливими для відносно "високочастотних" людей, які полюбляють експерименти і адреналін. Це називається "спокусою" і вражає тих, хто не читає Живе Слово :-)).

4. Щодо припущення про можливість існування якихось таємних універсальних команд для прямого управління людьми. Цього нема і бути не може, бо тоді ми - ніякі не Діти Божі, і ніякого Вільного Вибору нам Творець не дарував. Тоді взагалі все втрачає сенс...

Коментарі

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Дивився цей фільм ще давно в оригіналі. Сподобалося, що фільм без голівудського пафосу. Тепер чудова нагода переглянути рідною :)

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Еней Харалужний.
0
Ще не підтримано

Чудово, з нетерпінням чекав цього обговорення! :)

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Всі емоції є важливими, чим більше їх знаєте тим більш є розвиненими. Лише думки роблять емоції негативними чи позитивними.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Молодці. Хороша передача. Найбільше мені сподобався висновок що Живе слово треба співати. Так краще запам"ятається.
До аналогічного висновку прийшла засновниця освітньої технології Веселкова Школа Ю.Б. Пінчук де віршики співають. Там є 40 класичних мелодій, 120 пісень.
Деякі результати застосування технології;
1. Усі діти, що працюють за «веселковими» програмами, мають менталітет справжніх дослідників,
глибокий інтерес до знання, вміло користуються різноманітною інформацією.
2. Всі вчителі, які працюють за нашими програмами, відзначають високу творчу активність учнів,
діяльний інтерес до пізнання, спонтанний розквіт всіх здібностей.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую ведучим за потрібну передачу!
Чому зацікавили науково-фантастичні фільми? Тому що тільки в них йдеться про справжні людські можливості.
Якось давненько натрапила на розповідь Станіслава Лема про те, як він писав свої твори. В свій час він товаришував з польськими фізиками, хочу нагадати, що квантова фізика в Польщі на дуже високому рівні. Вже тоді польські вчені, співпрацюючи з американськими прийшли до дуже вражаючих висновків про простір і час, що зацікавило письменника. Отримуючи з перших рук певні засекречені на той час дані, Лем мав змогу пізнавати можливості простору, глибше пізнати що таке космос, час і т.д., що примусило його свідомість проникати на глибші рівні, звідси і твори. Так, з ким поведешся - того й наберешся працює.
Але працює не для всіх і не завжди.
Що таке частота? Це енергія, тобто високочастотна людина має високий енергетичний потенціал.
Як людина досягла такого потенціалу?? Прийшла до збалансованого стану. Тільки в балансі людина здатна пропускати високі хвилі енергії, які проникають і є всюди, та чим вищий стан людини, тобто глибше розуміння, більша віддача, ширша свідомість, тим більше енергії вона інтегрує і віддає.
В фільмі трішки не так, хоч ідея фільму надзвичайно важлива.
Так, людину можна назвати роботом, і тут важливо усвідомлювати значення слова робот - від робота. І на кого цей робот працює? Фізичне тіло людини - найщільніший шар людського прояву, і більшість, тобто тих 95 відсотків сприймають себе тим найщільнішим тілом І ВСЕ! Тому вони, тих 95 відсотків є роботами, які працюють не на себе, ними управляють.
ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ :)
Не всі 5 відсотків є повністю усвідомленими, що підтверджено у фільмі на прикладі товариша, який легко управляє думками, рухами людей, які сидять поруч з ним.
Той відсоток ( це вже бачить наша квантова фізика) може дійсно впливати на свідомість роботів( в езотериці цей рівень називається вищими обертонами 4 виміру, коли точка сприйняття людини знаходиться на такому рівні), але такий рівень свідомості якраз і є тим станом, який не має повної уяви про закони буття Всесвіту. І цей рівень сам себе приводить до падіння в тому разі, якщо є вмішання у вільний вибір людини. Це дуже важлива тема, колись і вона випливе у ваших передачах.
Отже, важливо усвідомлювати себе, тобто ХТО ВЕДЕ ТВОЄ ТІЛО. Якщо висока частота, тіло ведеш ти сам, тобто твоє Вище Я, Твоя Душа І Дух. І навпаки...
Дякую Ігору за хороші пропозиції переглядати такі фільми. За допомогою таких фільмів відсоток роботів буде зменшуватись :) Радіймо.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Що до яснобачення - це не зовсім те, що прозвучало в передачі. Людський мозок сприймає світ обмежено, лиш в невеликому діапазоні людина бачить, чує, відчуває. Цей діапазон можна розширювати, знову ж таки частота розширює діапазон сприйняття.
Отже ясновидці - це ті, в кого діапазон бачення простору ширший, але тут має значення ширина цього діапазону. Багато ясновидців зчитують інформацію з знову ж таки низькочастотних астральних рівнів, тому й передбачення такі недалекоглядні.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Вітаю творчий тандем Ігоря і Каті - передача знову вдалася!

До деяких тез є заперечення.

1.Теза про те, від шлюбу білого з негром народжується негреня досить сумнівна. Просто нам, білим, відразу впадають в очі негроїдні риси, але так само чорний чоловік відразу помітить, що дитина не є чистим африканцем. (А китайці, між іншим, часто кажуть, що всі білі - на одне лице :-)).

2. Високочастотний не завжди керує низькочастотним. Подивіться веселий французький фільм Недоторканні/ Intouchables (2011) і скажіть, хто ким керує? Щоби тут не повторюватись, насмілюсь дати посилання на власну рецензію Білий пан, чорний слуга та інвалідна коляска

3. Відчуття при пониженні частот далеко не завжди є огидою. "Низькі частоти" можуть бути вельми привабливими для відносно "високочастотних" людей, які полюбляють експерименти і адреналін. Це називається "спокусою" і вражає тих, хто не читає Живе Слово :-)).

4. Щодо припущення про можливість існування якихось таємних універсальних команд для прямого управління людьми. Цього нема і бути не може, бо тоді ми - ніякі не Діти Божі, і ніякого Вільного Вибору нам Творець не дарував. Тоді взагалі все втрачає сенс...

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Ох, докторе Смалець, знаєш, що таке адреналін і спокуса! У цьому житті це так потрібне, чи не так? А в іншій реінкарнації, може, й не знадобиться того... Бо в цьому отримали...

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Так, пані Олено, багато чого довелось скуштувати, поки та довгоочікувана огида прийшла :-))

Зображення користувача Романуїл Архангел.
0
Ще не підтримано

Дайте, будь-ласка, посилання на фільм "Дюна".

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Знайдеш тут, Романе! :-)
https://www.ar25.org/node/3832

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Романуїл Архангел.
0
Ще не підтримано

Дякую, Арсене!!!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дуже корисна передача виявилася. Вітаю ведучих!

Виникло кілька запитань, ...по суті воно одне...

Нам відоме структурування ЛЮБОВІ на любов-агапе і любов-філіо.

Обговорювалося Кохання, як "рух назустріч", нагадаю - "ко-(со-) + хан-(ган-, гон-)".

Мене цікавить таке: Кохання - це філіо чи агапе?

Далі... Якщо наявний рух лише в один бік - це закоханість, яке часто є руйнівним для закоханого (у випадку "любові без відповіді"), і яке є по суті "не цінуванням свого дару", то тоді ...

...як же термінувати односторонній рух/Намір Творця до втіленої божественної сутності (Людини)?... Творця, як носія найвищих частот, і нашого по суті керівника, бо "Високочастотний завжди керує низькочастотним". Адже, ми ж не наважимося сказати, що односторонній рух Творця це "не цінування дару"...

Виходячи з твердження, що "Найпотужніший контакт між родичами" нашим завданням, як Людей, є усвідомлення своєї спорідненості(частотного резонансу) з Творцем(родичем) і один з одним (бо ми родичі!) щоб підняти наш взаємоконтакт до найвищої потужності.

Тобто знову повертаємося до понять філіо, агапе, кохання, любов, закоханість.

Дякую.

Ігор Каганець каже:
3. Кохання виникає внаслідок частотного резонансу. Понад те: воно вирівнює частоти. Ідеалізація партнера, спроба самому стати кращим...

5. Взаємодія між носіями різних частот. Найпотужніший контакт між родичами. Особливо між чоловіком і жінкою, які кохають один одного...

16. Високочастотний завжди керує низькочастотним. ...

17. Марі не цінувала свій дар, тому проміняла його на кохання...

Вадим Кононенко каже:
...Намір діє поза часом й навколишній простір поступово підводить ситуацію до потрібного моменту, щоб сталося те, на що Намір було спрямовано...

Анатолій Висота каже:
...Покірного Доля веде за собою, а непокірного - волочить.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Кохання - це третій тип любові: він називається "аморе" (амур).

Ще один різновид любові: любов матері і батька до своїх дітей.

Арсен Дубовик каже:
Нам відоме структурування ЛЮБОВІ на любов-агапе і любов-філіо.
Обговорювалося Кохання, як "рух назустріч", нагадаю - "ко-(со-) + хан-(ган-, гон-)".
Мене цікавить таке: Кохання - це філіо чи агапе?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"