Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 6

Комфортний геймінг навіть у напівтемряві: огляд ноутбуків з підсвічуванням клавіатури

Найчастіше лептопи з підсвічуванням кейкапів належать до категорії продуктивного геймерського обладнання, що працює на базі потужних чіпів і дискретних графічних підсистем. Якщо ви бажаєте придбати ноутбук подібної конфігурації, ознайомтеся з моделями, що мають попит в Україні.

Gigabyte G5 KF

Серія середньобюджетних ігрових лептопів G5 KF запропонована користувачам у двох варіантах пам’яті: 8/512, 16/512. Окрім регульованого RGB-підсвічування, ноутбук може похвалитися гідними показниками FPS у тайтлах на налаштуваннях у роздільній здатності Full HD. За якісне відтворення мультимедіа відповідає 15,6-дюймовий матовий IPS-екран з підвищеною частотою оновлення кадрів 144 Гц. Сучасні ноутбуки з підсвіткою клавіатури бренду Gigabyte працюють на базі 16-потокових 12-ядерних процесорів Intel Core i5. З основних переваг пристроїв — якісна охолоджувальна система Windforce і бездротові модулі (Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2).

Asus TUF Gaming F15 (FX507ZI)

Конфігурація FX507ZI лінійки TUF Gaming F15 побудована на 14-ядерній архітектурі Core i7 127 00 H (Alder Lake) з тактовою частотою 1,7 ГГц. Максимальна частота процесора в режимі розгону TurboBoost — 4,7 ГГц. Регульоване RGB-підсвічування можна персоналізувати за потрібним робочим сценарієм. Лептоп оснащений потужним дискретним відеоадаптером NVIDIA GeForce RTX 4070 з обсягом відеопам’яті 8 Гб. З особливостей пристрою — якісна система охолодження, підтримка VR, Advanced Optimus, відповідність стандарту MIL-STD-810H.

Lenovo Legion 5 15ARP8<

Геймерський ПК працює на базі потужного процесора AMD Ryzen 7 7735 HS і графічного прискорювача NVIDIA GeForce RTX 4060. За чіткість і деталізованість відтворення контенту відповідає 15,6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2560х1440. Динамічне RGB-підсвічування налаштовується під смак користувача. Високоякісна аудіосистема зі стереодинаміками та підтримкою Nahimic Audio сприяє насиченому та реалістичному відтворенню звуків геймплея чи мультимедійних файлів. Інші переваги моделі — підтримка Dolby Vision, FreeSync і багата комплектація периферійних портів.

Наші інтереси: 

Техніка.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи