Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Компанія Parimatch, що базується в Україні, розпочала збір підписів

Компанія Parimatch з України почала збір підписів на петицію, що закликає переглянути рішення Президента України №145/2023 та рішення Ради національної безпеки і оборони України від 10 березня 2023 року щодо застосування санкцій проти Паріматч. Українські ліцензійні казино можна знайти на веб-сайті bobonus.me.

ТОВ "Паріматч" є одним з провідних ліцензійних операторів в Україні, який регулярно внесковував податки до державного бюджету.

У 2023 році ТОВ "Паріматч" внесло платежі у розмірі 485 млн грн на оплату податків та ліцензійних зборів.

Переглянути рішення щодо обмеження діяльності ТОВ "Паріматч" на території України - це головна мета петиції, яка прагне розблокувати рахунки компанії та відновити доступ до веб-ресурсу pm.ua.

Належить зауважити, що не існує законних підстав для застосування санкцій проти компанії з боку держави. Компанія не має власників-громадян Росії, не здійснює діяльності на території Росії, проявляє активну патріотичну позицію та надає допомогу ЗСУ, Силам спеціальних операцій та іншим захисникам України, а також публічно співпрацює з державними органами в боротьбі з окупантом.

Наші інтереси: 

Новини.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи