Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Короноафера: Число ймовірних смертей від Covid в Італії виправлено зі 132161 до 3783 – у 35 разів менше

Категорія:

Звіт Вищого інституту охорони здоров’я Італії проаналізував шахрайський підрахунок смертності від COVID-19 в Італії. Згідно з цим аналізом, лише 2,9% смертей, зареєстрованих з кінця лютого 2020 року, були спричинені новим коронавірусом SARS, але й це під сумнівом.

221031covid.jpg

Фото: «Il Tempo», Італія
Фото: «Il Tempo», Італія

У жовтні 2021 року офіційна кількість смертей від COVID-19 в Італії зросла до 132161. Це – нереалістично, оскільки COVID-19 діагностували поспішно та в умовах фінансового підкупу з використанням незвичних діагностичних критеріїв, повідомляє «Humans Are Free» з посиланням на «Il Tempo» (Час) – щоденну італійську газету, що виходить в Римі. Йдеться про статтю «Gran pasticcio nel rapporto sui decessi. Per l'Iss gran parte dei morti non li ha causati il Covid» – «Великий безлад у звіті про смертність. Згідно з даними Вищого інституту здоров'я (ISS), більшість смертей не були спричинені Covid».

Covid-19 часто вказували як причину смерті, коли це була лише «підозра» і коли «це не можна було виключити».

Після ретельного аналізу медичних звітів виявилося, що респіраторні інфекції могли бути одним з факторів, але не спричинили більшість цих смертей від COVID-19.

Різні форми медичного зловживання довірою, відмова від лікування, нелюдська ізоляція, недоїдання та неетичні стандарти догляду лежать в основі цієї всесвітньої медичної кризи. Смерті реальні, але причини спотворені.

Згаданий аналіз зменшив кількість смертей від COVID-19 в Італії на 97,1 % та дав точнішу картину того, чому ці люди померли в лікарні. Лише 3783 випадки можуть бути прямо пов’язані з діагнозом COVID-19. Оскільки ПЛР-тест (який був розроблений для виявлення COVID-19) був шахрайським чином відкалібрований із самого початку, навіть ці 3783 випадки COVID-19 є підозрілими.

Симптоми респіраторної інфекції могли бути результатом будь-якої з численних інфекцій, які щороку вбивають людей, будь то грип, туберкульоз, пневмонія чи незліченна кількість інших інфекцій нижніх і верхніх дихальних шляхів. Вірусні інфекції не мають однакового впливу на одну людину через кілька основних факторів, включаючи клітинну та мікробіомну територію, тому надзвичайно важко точно діагностувати конкретну респіраторну інфекцію та кількісно визначити вірусне навантаження.

Згідно з цим аналізом, лише 2,9% смертей, зареєстрованих з кінця лютого 2020 року, були спричинені новим коронавірусом SARS, який ніколи не був виділений від людей і відтворений у зразках людських тканин.

Щорічні респіраторні інфекції, стійкі до антибіотиків бактеріальні інфекції, медичні помилки та інші гострі медичні випадки, які зазвичай спричиняють переповненість лікарень, використовувалися як пропаганда, щоб тероризувати, обманювати та влаштовувати всесвітній локдаун.

Смертність від COVID-19 включала італійців, які страждали від одного до п’яти основних хронічних захворювань; багато хто приймав препарати для пригнічення імунітету, і певний відсоток помер від невідкладних медичних випадків, які абсолютно не пов’язані з COVID-19.

Загалом 67,7% страждали більш ніж на три хронічні захворювання, які не були вилікувані сучасною медициною. Італійці, які вже страждали від хронічних захворювань, продовжували страждати від пневмонії, пов’язаної зі штучною вентиляцією легенів.

У кожного десятого померлого стався інсульт; 65,8% італійців мали артеріальну гіпертензію і приймали імунодепресанти; 15,7% страждали серцевою недостатністю; 28% мали ішемічну хворобу серця; і 24,8% страждали від фібриляції передсердь. Принаймні 17,4% вже мали хворі легені. Багато (29,3% мали діабет та інші метаболічні захворювання), які різко вплинули на їхню імунну відповідь.

Були пацієнти (16,3%), яким залишалося жити лічені дні, які були на імуносупресивній хімієтерапії та радіаційних препаратах, які, як відомо, роблять людей сприйнятливими до будь-яких респіраторних інфекцій.

Ці онкологічні пацієнти страждали від раку протягом останніх п’яти років, із середнім рівнем виживаності після хімієтерапія від трьох до п’яти років. Ще 23,5% боролися з деменцією, їх життя наближалося до кінця.

По всьому світу в медичну систему було впроваджено неетичну, негуманну практику.

Відколи Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) оголосила всесвітню пандемію SARS-CoV-2, медичні системи в усьому світі по-різному поводилися з госпіталізованими пацієнтами. Пацієнти з будь-якими респіраторними симптомами були ізольовані та відокремлені від членів родини.

«Через велику обережність» лікарняні системи ставили нечіткі діагнози, класифікуючи будь-кого з «підозрою на ковід» як офіційний випадок SARS-CoV-2. Ці пацієнти розглядалися як дуже заразні переносники хвороби, яких слід ізолювати та під'єднати до ШВЛ.

Ефективні методи лікування обходили. Людей, які помирали на апаратах штучної вентиляції легенів, класифікували як померлих від ковіду, «якщо COVID-19 не можна було виключити як основну причину їх смерті».

Оскільки терор і страх поширювалися засобами масової інформації, лікарняні системи призупинили нетермінові планові процедури, призупинивши звичайні амбулаторні послуги, що залишило багатьох хронічних пацієнтів без належної медичної допомоги.

Такі індустріально розвинені країни, як Італія, не впроваджували планів домашнього лікування та не використовували нутрицевтики та профілактику респіраторних захворювань серед населення.

Це призвело до того, що населення стало залежним від вже переповненої людьми системи, яка не справлялася з панікою, невіглаством і безпорадністю.

У той час як країни продовжують вкладати кошти в укольчики від грипу та ретровірусів, а також в експериментальні препарати від коронавірусу, які втручаються в генну структуру, люди продовжують страждати та вмирати, попри незліченну кількість дієвих протизапальних терапій.

Додатково:

Наші інтереси: 

Нарешті почали писати правду про те, що відбувалося у 2020-2021 рр. Ми про все це писали з самого початку. Наприклад стаття "Італійський карантин: як уряд і ЗМІ створили локальний колапс і фільм жахів для всього світу" була написана ще на початку квітня 2020 року, коли у переважної більшості "відключилися мізки" і вони вірили у брехню, що їм вливали у вуха. Ще на початку квітня ми публікували статтю італійського філософа і юриста Джорджо Агамбена (Giorgio Agamben), який пояснював, навіщо засоби масової інформації та влада роблять усе можливе, щоб створити атмосферу паніки, тим самим провокуючи надзвичайний стан з призупиненням повсякденного життя й трудової діяльності для цілих регіонів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Коли італійський філософ і юрист Джорджо Агамбен (Giorgio Agamben) писав про "безумні, ірраціональні та абсолютно необґрунтовані надзвичайні заходи" проти ковіду, він ще не знав, що штурвал державного управління захопили корпоративні психопати, а первинним імпульсом цього організованого безумства є стратегічна комунікаційна кампанія, спрямована на повалення президента Дональда Трампа – див. Війна в Україні як елемент піар-кампанії корпоративних психопатів (+аудіо).

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Коли італійський філософ і юрист Джорджо Агамбен (Giorgio Agamben) писав про "безумні, ірраціональні та абсолютно необґрунтовані надзвичайні заходи" проти ковіду, він ще не знав, що штурвал державного управління захопили корпоративні психопати, а первинним імпульсом цього організованого безумства є стратегічна комунікаційна кампанія, спрямована на повалення президента Дональда Трампа – див. Війна в Україні як елемент піар-кампанії корпоративних психопатів (+аудіо).

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Ось стаття від 20.03.2020 р. 99,2% італійців, які вмерли «від коронавірусу», мали іншу патологію – особливості національної статистики. Пам'ятаю, як я посварилася з близькою родичкою, яка не слухала мене (а я посилалася на усі ці статті, що згадані у статті та в посиланнях), а вірила подрузі, яка працює в Італії. Тобто люди вірять необґрунтованим емоційним байкам та пліткам, а не раціональним доведеним фактам.