Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 107
  • Переглядів: 114

Поліція викладатиме у школах патріотичне виховання за наші гроші – і це не жарт

Категорія:

Світ:

"Охопити полійцейською присутністю" – так називається нова авантюра МВС. Проект “Офіцери Служби освітньої безпеки” набирає оберти. МВС збирається працевлаштувати в школах за кошти платників податків 2000 поліціянтів до кінця тільки цього року.

Грошей на ЗСУ не вистачає, Гетманцев збирається підвищувати податки, але МВС навіть не думає обмежити свої апетити. Як можуть займатися патріотичним вихованням наших дітей некомбатанти з МВС? Їх не можна допускати й близько до наших дітей! Поліцейські будуть займатися в школах "наставницькою і просвітницькою" роботою!? І це – не жарт.

 

Наші інтереси: 

Бачимо, що тепер поліцейські будуть ховатися за спинами дітей в школі, аби тільки не йти воювати. Воювати хай йдуть цивільні, на думку влади, якій треба в тилу більше поліцейських та інших силовиків. Ось вона й вигадала таку нісенітницю, щоб залишити поліцейських в тилу. На поліцейських державних грошей не шкода! Але згадаймо, де були поліцейські 24, 25, 26 лютого 2022 року? Вони перші втекли разом з СБУшниками та чиновниками.... А в окупованих містах вони стали першими колаборантами. Київська поліція 24, 25, 26 лютого 2022 року кудись хутко зникла. Все взяли на себе добровольці на території свого району. Не було жодного мародерства, пограбування квартир. Злочинність по всій країні впала на 50%, нагадав Георгій Учайкін.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Скандал, який треба якнайширше засвітити, аби цього не сталося !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Скандал, який треба якнайширше засвітити, аби цього не сталося !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !