Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пора формувати Третій Гетьманат. Ельфи і американці допоможуть!

Спецтема:

Золота ера розпочалася лише рік тому, а вже проглядаються контури заснування першої держави постіндустріальної формації. Проте це лише підготовка сприятливого середовища. Саму ж нову державу створять інші люди, іншими методами.

170121-tg.jpg

Ельфійський прапор постіндустріальної України
Ельфійський прапор постіндустріальної України

На перехресті

Україна – це планетарний Гартленд, серцевинна земля, Оу-країна, яка періодично породжує нові світи. Кожного разу це відбувається якось по-новому. Цього разу центральна роль України виявилася в тому, що вона є найслабкішим місцем вмираючої індустріальної формації. Відтак в України найкращі стартові можливості для творення постіндустріального світу.

Старий світ уособлюється горизонталлю Континентального блоку, який облудно називають «Великою Європою від Владивостока до Ліссабона». Це геополітична вісь Париж–Берлін–Москва–Пекін, проект підкорення Європи індустріальною Азією.

Новий світ уособлюється вертикаллю Співдружності Міжмор’я – постіндустріальним проектом відродження автентичної Європи від України до Швеції. Геополітичними союзниками цього проекту є США і Великобританія.  

Геополітично-цивілізаційне перехрестя
Геополітично-цивілізаційне перехрестя

Третій Гетьманат

2017 рік є часом інтенсивної підготовки до творення нової цивілізаційної реальності. Йдеться про заснування в Україні відносно стабільної, правової, некорумпованої, мілітаризованої держави – гетьманату. До ролі гетьмана активного готується президент Петро Порошенко: він уже прочитав «Спогади» Павла Скоропадського, переконав українську псевдоеліту задекларувати свою ганебну власність (взявши її «на гачок») і розпочав подолання «феодальної роздробленості», тобто процес деолігархізації – починаючи з «Приватбанку». Задля створення відповідного образу Порошенко закрив у Росії свою шоколадну фабрику, несумісну з іміджем гетьмана. В усіх цих справах йому активно допомагають США, життєво зацікавлені в тому, щоб Україна була сильною незалежною державою, головним гравцем Співдружності Міжмор’я.       

Проте це лише підготовка сприятливого середовища для заснування першої держави постіндустріальної формації. Саму ж державу створять інші люди, іншими методами.

Арійські варни

Сучасне творення нової цивілізації порівняне за своїми масштабами і глибиною з заснуванням Трипільської (Арійської) цивілізації 7,5 тисячоліть тому. Засіб заснування захований у міфології, який нещодавно вдалося розшифрувати, див. Либідь, три брати-засновники і арійський архетип творення цивілізації.

 Цей магічний світотворчий архетип полягає в тому, що для заснування нової цивілізації потрібна консолідована взаємодія трьох арійських варн (брахманів, кшатріїв, господарів) і прихованого «ельфійського ядра» – варни безсмертних.

Річ у тім, що сенсом індустріальної формації є поневолення людини, яке досягається за допомогою паразитичних програм, запроваджених у психіку – Індастріал, ультраіндастріал, постіндастріал – що це таке?

Постіндустріальна формація заперечує «індустріальну мегамашину» і робить людину вільною та самодостатньою. Природно, що заснувати нову формацію спроможні лише ті люди, які самі звільнилися від паразитичних програм, тобто стали реалізованими людьми – аріями. Для заперечення старої системи і творення нової системи вони мають бути організовані в арійські варни брахманів, кшатріїв і господарів. Термін «арійські варни» (а інших і не буває) вказує на те, що сформувати варнові організації спроможні тільки шляхетні люди – арії.

Либідь – варна безсмертних

Згідно зі світотворчим архетипом, відкриту взаємодію зі світом здійснюють згадані варни. Натомість невидиму роботу з вироблення стратегії і загальної координації здійснює невидима варна, яка в арійській традиції називається Либідь, на санскриті – Ганса.

Архетип «Либідь + арійські варни» зафіксований у міфі про заснування Києва, в Євангелії, міфі про походження скіфів, у біблійному та авестійському міфі про сотворення світу.     

Що робити?

Робити те, що ми й так робимо, тільки енергійніше, організованіше, цілеспрямованіше.

1. Розвивати і популяризувати світогляд постіндустріального переходу.

2. Формувати середовище шляхетних людей (аріїв), творити механізми варнової самоорганізації, розвивати Intermarium Institute.  

3. Творити ельфійське ядро – варну Либідь, див. Ельфійський проект.

Творимо!

Наші інтереси: 

Рухаємося до заснування постіндустріальної держави. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

А вертикальну вісь перехрестя ніби осідлав міфічний персонаж.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

А вертикальну вісь перехрестя ніби осідлав міфічний персонаж.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Більш ймовірно, що президент діє несвідомо, а під прихованим впливом США. Вони мають хороший арсенал "аргументів" для впливу на лідерів країн.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.