Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 12
  • Переглядів: 15

Повністю вакциновані втрачають 25 років очікуваної тривалості життя – дослідження

Категорія:

Світ:

Дослідники проаналізували державні дані Центрів з контролю та профілактики захворювань США (CDC), дані Клівлендської клініки та дані оцінки ризиків страхових компаній. Нове приголомшливе дослідження вказує на те, що ті, хто пройшов повну вакцинацію від COVID-19 уколами мРНК, втратять 25 років свого життя.

23042401.jpg

Ілюстративне фото
Ілюстативне фото

Про це пише Френк Бергман (Frank Bergman) на Slay.

Аналіз виявив тривожну тенденцію, яка свідчить про різке скорочення тривалості життя у тих, хто отримав кілька доз уколів.

Останні дані Клівлендської клініки та останні дані по США проаналізував Джош Стірлінг (Josh Stirling), засновник організації Insurance Collaboration to Save Livess і колишній страховий аналітик №1 у світі.

Дослідження Стірлінга показує неймовірно тривожну тенденцію. Шкода для здоров'я, яку завдає кожна доза вакцини, не зменшується з часом.

Дані CDC (The Centers for Disease Control and Prevention – Центр контролю та профілактики захворювань в США) щодо смертності від усіх причин показують, що кожна доза вакцини збільшувала смертність на 7% у 2022 році порівняно зі смертністю у 2021 році.

Ті, хто отримав 5 доз, мали на 35% більше шансів померти у 2022 році, ніж у 2021 році.

Якщо ви отримали одну дозу, то ймовірність померти у 2022 році була на 7% вищою, ніж у 2021 році. Якщо ви не вакцинувалися, то ймовірність померти у 2022 році була не вищою, ніж у 2021 році.

Дані показують, що з кожним роком надлишкова смертність різко зростає, оскільки всі форми смертності прискорюються, попри те, що рівень ін'єкцій, які роблять люди, знижується.

Однак ця проблема стосується не лише Сполучених Штатів, вона впливає на країни по всьому світу. Останні урядові дані Австралії свідчать, що надмірна смертність у 2022 році була на 5162% вищою, ніж у попередні роки.

Рік тому ймовірність захворіти на Омікрон для двічі вакцинованих австралійців була в 10,72 раза вищою, ніж для невакцинованих. На сьогодні ця ймовірність у 20 разів вища, а для тричі або більше щеплених – у 35 разів вища. Про це свідчать останні статистичні дані Міністерства охорони здоров'я Нового Південного Уельсу (NSW Health).

Згідно з дослідженням, що ґрунтується на державних даних Клівленда, середній вік людини, яка не вакцинована, становить близько 80 років. Проте рівень смертності серед вакцинованих зростає порівняно з невакцинованими.

Дослідження показало, що людина, яка зробила 4 або 5 щеплень у віці 30 років, може розраховувати на те, що вона доживе щонайбільше до 55 років.

Наші інтереси: 

Шкода вакцинації підтверджується. Шахраї мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано
Останні урядові дані Австралії свідчать, що надмірна смертність у 2022 році була на 5162% вищою, ніж у попередні роки.

5162 - це просто неймовірно! Це...

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано
Останні урядові дані Австралії свідчать, що надмірна смертність у 2022 році була на 5162% вищою, ніж у попередні роки.

5162 - це просто неймовірно! Це...

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Зростання на 5162% - це більше в 51 раз.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!