Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 41
  • Переглядів: 43

Привласнили дронів на 6 мільйонів: поліція затримала працівників пошти у Тернополі

Категорія:

Четверо мешканців Тернопільщини, зловживаючи службовим становищем, викрадали з поштових відправлень і перепродавали за нижчими цінами в інтернеті квадрокоптери. Загальна вартість безпілотників склала майже 6 млн грн.

Поліція затримала працівників пошти з Тернополя, які привласнювали дрони для військових, повідомила Національна поліція України.

Організували протиправну діяльність двоє жителів Тернополя, один з яких на той час обіймав посаду начальника відділення відомого поштового сервісу. Він залучив до злочинної схеми своїх підлеглих.

Фігуранти привласнювали безпілотники, що надходили в посилках і були призначені для потреб військових, перепаковували відправлення, наповнюючи спустошені коробки аналогічним за вагою й габаритами непотребом.

Надалі ділки продавали квадрокоптери в інтернеті за нижчими від ринкових цінами. Товар відправляли замовникам з відділення за місцем роботи.

Оплату зловмисники отримували на підконтрольні рахунки дропів і криптогаманці. Один із фігурантів навіть оформив ФОП для отримання платежів за продаж майна.

У такий спосіб зловмисники привласнили вміст 26 відправлень загальною вартістю майже 6 млн грн.

Наші інтереси: 

Дивовижно, що простий нарід також не гнушається урвати й собі на війні. Хотілося б вірити, що ще – одиничний нетиповий випадок, що люди не можуть наживатися за рахунок військових, які їх захищають у цій війни. З іншого боку, якби держава забезпечувала нашу Армію усім необхідним, не довелося б народу самим купляти дрони і відправляти їх військовим.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи