Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Рон Джонсон пояснює тихе припинення надзвичайної ситуації щодо COVID-19 відмовою Байдена визнати провину за політику пандемії

Категорія:

Сенатор Рон Джонсон – республіканець зі штату Вісконсин – заявив, що тихе завершення адміністрацією Байдена надзвичайної ситуації, викликаної COVID-19, пояснюється небажанням визнати, що її політика щодо пандемії була, м'яко кажучи, помилковою.

17.jpg

Рональд Гарольд «Рон» Джонсон
Рональд Гарольд «Рон» Джонсон (англ. Ronald Harold «Ron» Johnson; нар. 8 квітня 1955, Манкейто, Міннесота) — старший сенатор США від штату Вісконсин. Член Республіканської партії.

«Вони не можуть дозволити собі визнати це, тому що кількість жертв занадто велика», – сказав він в ексклюзивному інтерв'ю Washington Examiner. Сенатор від штату Вісконсин сказав: «Вони ніколи не визнають, що були неправі в тому, як вони впоралися з COVID. Я не розумію, як хтось може поглянути на те, як федеральний уряд – насправді, протягом двох адміністрацій – справлявся з COVID, і сказати, що це було щось інше, окрім повного і жалюгідного провалу».

Минулого місяця президент Джо Байден підписав закон про припинення надзвичайної ситуації, спричиненої COVID-19, приблизно через три роки після її початку. Потім, у прес-релізі від 1 травня, Білий дім оголосив, що вимоги щодо вакцинації від COVID-19 для федеральних службовців і підрядників закінчуються 11 травня.

Адміністрація не надто активно реагує на запитання щодо завершення багаторічної надзвичайної ситуації та інших політик епохи пандемії з моменту їхнього оголошення. Коли минулого тижня репортер Washington Examiner Хейстен Вілліс запитав прессекретарку Карін Жан-П'єр: «Чи плануєте ви знову взяти на роботу тих, хто був звільнений або добровільно пішов у відставку згідно з цією політикою?», вона відповіла: «Ні». «Чи отримають вони якусь компенсацію, вихідну допомогу чи щось подібне?» У неї не було відповіді. За словами Жан-П'єр, вона не має «нічого нового, чим могла б поділитися з цього приводу».

Джонсон сказав, що «на початковому етапі, я думаю, її [адміністрації] дії можна було б виправдати лише з тієї точки зору, що ми не знали. Ми недостатньо знали про вірус. Я маю на увазі, що ніхто не розумів, наскільки він може бути смертельним, наскільки він може передаватися. Ми не були впевнені, що існують різні препарати, які могли б забезпечити раннє лікування».

Але, на думку сенатора, нема жодного виправдання політиці, яка з'явилася після того, як лікарі почали розробляти протоколи лікування. У тому, що сталося, він звинувачує «COVID-картель». «Ми говоримо про адміністрацію Байдена, в першу чергу, про федеральні агентства охорони здоров'я, велику фармацевтичну промисловість, яка захопила ці федеральні агентства охорони здоров'я, [і] основні застарілі ЗМІ, які також були захоплені великою фармацевтичною промисловістю, інвестуючи мільярди доларів у рекламні пости для великих технологічних [і] соціальних медіа-гігантів. Це COVID-картель», – пояснив він.

Джонсон заявив, що «колективно вони саботували раннє лікування, щоб нав'язати вакцини нічого не підозрюючій та непоінформованій громадськості. Вони заперечували, що травми від вакцин були реальними і серйозними, деякі з них призвели до смерті».

«Усе це було приховано, і вони збираються продовжувати це приховувати, і це те, що ми бачимо зараз, – пояснив він. «Вони тихо припиняють надзвичайну ситуацію і намагаються ігнорувати всі збитки».

Сенатор від штату Вісконсин заявив, що адміністрація не бажає визнати «незліченні людські жертви», «економічну розруху, спричинену локдаунами», а також порушення мандатів на вакцинацію та травми від вакцин.

Відповідаючи на запитання про те, як він прокоментує нещодавню відставку директора (CDC) Рашель Валенскі, він назвав її «втечею щурів з корабля», додавши, що «вона не може виправдати свої дії».

Наші інтереси: 

Розуміти, що є ще серед американських політиків достойні люди. На відміну від психопатів, які організували ковідну аферу. Ці істоти, не володіючи совістю, ніби ні в чому не бувало, збираються тихенько закрити тему пандемії попри непоправну шкоду здоров'ю, яку завдали вакцини. Безкарність породжує нові злодійства. Тому шахраї повинні понести покарання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи