Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росія і Китай проведуть спільні військові навчання у Балтійському морі - Континентальний блок

Китайці з росіянами планують задіяти близько десятка кораблів і більше десятка літаків на спільних навчаннях під назвою "Морська взаємодія - 2017" в акваторії Балтійського моря з 21 по 28 липня.

17071901.jpg

Російський флот. Фото: mil.ru

Про це пише газета "Сегодня", посилаючись на Міноборони РФ. Там повідомили, що головною метою навчань буде відпрацювання протистояння загрозам на морі.

"З 21 по 28 липня в акваторії Балтійського моря пройде перший етап двостороннього російсько-китайського військово-морського навчання "Морська взаємодія - 2017". У ньому будуть задіяні близько десяти кораблів і суден різних класів, більше десяти літаків і вертольотів від Військово-Морського Флоту Росії і військово-морських сил Народно-визвольної армії Китаю. Основними цілями навчання є: підвищення ефективності взаємодії двох флотів щодо протидії загрозам безпеки на морі, відпрацювання злагодженості дій екіпажів російських і китайських бойових кораблів, зміцнення дружби і співпраці між ВМФ Росії і ВМС НВАК ", - йдеться у повідомленні.

21 липня кораблі припливуть в Балтійськ, а вже з 24-го липня почнеться активна фаза російсько-китайських маневрів в Балтійському морі. Будуть проведені тренування по спільній організації протичовнової, протиповітряної і протикорабельної оборони.

Нагадаємо, 12 липня в Одесі стартували масштабні військові навчання "Сі Бриз". На цей раз в них візьмуть участь представники 16 країн, а також  будуть задіяні три десятки кораблів і вертольотів.

Наші інтереси: 

Китай і РФ творять Континентальний блок, їм допомагають країни ЄС, передусім Німеччина. Спільні навчання РФ і Китаю стимулюють Україну, Польщу, країни Балтії і НАТО творити співдружність Міжмор’я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Богдан Коломієць.
0
Ще не підтримано

Є сподівання, що така відверта демонстрація континентального блоку в дії, спонукає країни Міжмор'я/Тримор'я як найскоріше запросити до офіційної співпрацї Україну.

Коментарі

Зображення користувача Богдан Коломієць.
0
Ще не підтримано

Є сподівання, що така відверта демонстрація континентального блоку в дії, спонукає країни Міжмор'я/Тримор'я як найскоріше запросити до офіційної співпрацї Україну.