Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російські ЗМІ нахабно брешуть і подають інформацію у вигідному для РФ світлі

Категорія:

Світ:

Військове вторгнення РФ на територію України вони наполегливо називають «військовою операцією». Чи не єдиним російським джерелом правдивої інформації про цю війну є радіо "Ехо Москви".

Неприємно здивувало ділове видання "Комерсант", яке декларує, що їхні принципи – правдивість та об'єктивність. У своїй статті вони написали, що відповідальність за обстріл будинку в Києві 25 лютого вночі лежить на українській стороні.

Вони цитують представника Міноборони РФ, який запевняє, що Російські збройні сили не завдаватимуть жодних ударів по житлових кварталах української столиці.

Неправдива інформація й щодо подій в Гостомелі. Вони пишуть, що основні сили повітряно-десантних військ РФ з'єдналися з підрозділами російського десанту на аеродромі Гостомель, забезпечивши блокування міста Києва із заходу. 

Окрім правдивої версії про події, що сталася на острові Зміїний, вони написали й російську версію – що українські прикордонники здалися, їх було не 13, а 82, і їм пообіцяли, що після письмової відмови воювати проти Росії вони будуть відпущені додому.

Відвертою брехнею, яку поширює "респектабельний" "Комерсант" є й те, що російські війська не намагаються займати великі українські міста. Тоді навіщо вони воюють за Харків ось уже третій день? Навіщо пруть до Києва? Для чого видання цитує неймовірну маячню представника Міноборони РФ Ігора Конашенкова:

"Звертаюся до українських громадян. Ваше націоналістичне керівництво застосовує ті самі методи, як і терористи. Вас хочуть використати як живий щит".

Тут навіть нема чого коментувати.


– Беррімор, навіщо вони несуть цю маячню?
– Психопати, сер.
Наші інтереси: 

Читати навіть «респектабельні» бізнесові російські ЗМІ треба дуже критично й вибірково, бо брешуть як собака Баскервілів. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи