Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Російський військовий корабель із «Калібрами» був атакований експериментальним українським озброєнням

Категорія:

Вибухи на зовнішньому рейді тимчасово окупованого Севастополя, які місцева «влада» пояснювала навчаннями військових, схоже, мали зовсім іншу причину.

23101301.jpg

Російський патрульний корабель "Павел Державин", що був пошкоджений біля Севастополя 12 жовтня

Як повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на свої джерела, СБУ разом з ВМС ЗСУ атакували носій крилатих ракет «Буян» та корабель «Павел Державин», що зазнав пошкоджень кілька днів тому, завдяки експериментальному озброєнню морських дронів.

Джерела в СБУ деталі атаки наразі не розкривають, але додають, що обидва судна були уражені «Морськими малюками» з експериментальним озброєнням.

«Після першого підриву російські тральщики та водолази так і не змогли виявити наше ноу-хау. Вчора пощастило підводному човну „Алроса“, який поки що зумів втекти від наших розробок. Носій крилатих ракет „Буян“ повторити „подвиг“ „Алроси“ не зміг, тому був сьогодні уражений на севастопольському рейді експериментальним озброєнням „Морських малюків“. СБУ попереджає москалоту – не треба ходити українськими водами, якщо хочете зберегти хоч якісь залишки свого флоту», — зазначає один з організаторів спецоперації.

Наші інтереси: 

Повільно, але постійно б'ємо по ворогу у Севастополі. Можливо, така тактика примусить окупантів зробити "жест доброї волі".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи