Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Розмір не має значення: моделі жіночих та чоловічих сумок, актуальні у 2023 році

Який би стиль одягу ви не обрали, виходячи з дому, він виявиться «незавершеним» без однієї деталі. Максі-сумка, маленький клач чи зручний рюкзак — це аксесуари, що доповнюють і навіть здебільшого «вирішують все» в не тільки в жіночому, але й у чоловічому гардеробі. Отже, що носитимуть в 2023 жінки та чоловіки, розповідають консультанти інтернет-магазину сучасних аксесуарів «smartBAG» (smartbag.com.ua).

Для чарівних панянок

Мода на сумки — поняття трохи суб’єктивне, проте і тут з року в рік прослідковуються певні тенденції. Основний напрямок моди на аксесуари в 2023 — це об’єм, місткість, комфорт. 

Сумки-максі

Класика, оформлена в комфортному стилі-2023: в ній поміститься все — від помади та гребінця до ноутбука та змінного взуття. Колір значення не має — обирайте стриманий відтінок під загальний образ, або яскравий акцент — все буде доречно!

Шопери

Більш стриманий різновид максі. Актуальні моделі витягнуті по вертикалі, на коротких та довгих ручках.

Шопери розкішно виглядають у шкірі чи замші, проте і здавалось би «простенький варіант» з джинсової тканини теж відмінно підкреслить смак своєї власниці. 

Сумки-торбинки та «м’які» силуети

Зручний та стильний варіант, що вдало поєднається і з класичним діловим костюмом, і з образом в стилі «кежуал». Невеличка торбинка через плече, чи зручний наплічник за спиною — розмір при цьому відходить на другий план. Проте стилісти все ж таки віддають перевагу «об’єму та місткості», оскільки це база для комфорту в сучасному ритмі життя.

Міні-сумки, що тримають форму

Це те, що не здає своїх позицій і у 2023 році — в маленьку сумочку твердої форми багато не покладеш, проте саме вона здатна довершити модний образ. 

Особливо актуальними міні стануть на початку літа. Форми найрізноманітніші — від класичних прямокутних, до незвичних круглих, овальних, циліндричних — в діло піде будь-яка геометрія! Можливо, такий аксесуар видасться не завжди універсальним і навіть інколи не зовсім «доречним», проте враження на оточуючих він точно справить.

Нові тенденції

На перший погляд це виглядає незвично, проте у 2023 дизайнери пропонують модницям носити одразу декілька сумок — це можуть бути аксесуари в одному стилі (набори), або ж зовсім різні.

В цьому випадку варто тримати баланс, щоб не перетворити цікаву ідею на кумедний образ.

 Для мужніх чоловіків

В той час як жінка обирає сумку під рукавички чи помаду, чоловіки віддають перевагу функціоналу. Але це зовсім не говорить про те, що чоловічої моди на сумки не існує, просто вона більш стримана в деталях. 

Чоловіча сумка через плече

Це варіант, що не виходить з моди ніколи, тому і займає перші позиції у всіх ТОПах. 

Що важливо:

  • розмір не має значення — обирати слід виключно під потреби власника, адже носити в такій сумці можна що завгодно — від документів та телефона і аж до планшета чи ноутбука;
  • матеріал не грає ролі — в моді і моделі з текстилю, і стильні сумки з шкіри чи шкірзамінника;
  • колір здебільшого класичний чорний чи коричневий, проте у різних відтінках — все залежить від смаку власника.

Наплічники

Рюкзак — постійний хіт усіх сезонів. Міський рюкзак — незамінна річ в гардеробі сучасного чоловіка. 

Великі чи не дуже, з текстилю чи шкіри або шкірзамінника — модні наплічники різних форм і різних кольорів. Чому це завжди модно? Бо зручно і функціонально — цим усе і сказано.

Об’ємні сумки з короткими ручками

Найчастіше вони мають знімний наплічний ремінь, а використовуються як сумки для документів, ноутбука чи планшета. Розмір, як правило, не менше формату А4. 

Текстильні моделі зручні і невибагливі у догляді, тоді як шкіряні (чи із шкірзамінника) солідно доповнюють бізнес-лук.

Барсетки і клатчі

Міні-сумки для чоловіків. Відрізняються хіба що наявністю ручки — барсетка з ручкою призначена для документів та дрібничок, а клатч — це як великий гаманець — можна носити окремо, а можна і покласти у велику сумку.

Поясні сумки та бананки

Цей різновид міні-сумок полюбився навіть жінкам. Проте в той час, як дівочий варіант вирізняється кольором і незвичним дизайном, чоловіча бананка чи сумка на пояс — це завжди стриманий темний колір і зручне функціональне наповнення — кишеньок та відділів багато не буває!

Де купити

Можна, звісно і на базар піти — проте краще вибирати якісні речі, що прослужать довго і завжди радуватимуть. Обирайте спеціалізовані магазини, персонал яких зацікавлений не просто «продати», але насправді задовольнити всі потреби покупця. 

В каталозі інтернет- магазину «smartBAG» ви обов’язково знайдете модель «для себе» — так щоб і дизайн на висоті, і функціонал добрий, і стиль витримано, і в бюджет вкластись. Тут також можна отримати кваліфіковану консультацію — заходьте і довершуйте свій «лук» вдалою покупкою.

Наші інтереси: 

Корисні поради, мода, стиль.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи