Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СБУ припинила постачання в Україну ворожої літератури держави-агресора

Світ:

Спецтема:

Співробітники Служби безпеки України спільно з митниками блокували на Сумщині нелегальне ввезення до України книжкової продукції з території держави-агресора, яка підлягає обов’язковому ліцензуванню Державним комітетом телебачення і радіомовлення України. Росія веде гібридну війну проти України у всіх сферах!

Правоохоронці встановили, що відвантаження друкованої продукції здійснювалось у Москві після оплати та узгодження відповідного переліку видань з боку вітчизняних замовників. Далі комерсанти нелегально переправляли книжки на територію України поза межами пунктів митного контролю. З цією метою ділки приховували «вантаж», зокрема зі зразками антиукраїнського характеру, у пасажирських потягах російської залізниці. Згодом книжки мали потрапити до Києва для подальшої реалізації.

Оперативники спецслужби задокументували два епізоди нелегального ввезення з території держави-агресора друкованої продукції на суму близько одного мільйона гривень.

За результатами митної процедури, відповідно до ст. 483 Митного кодексу України, складено адміністративні протоколи про порушення митних правил.

Згідно з офіційною відповіддю Державного комітету телебачення і радіомовлення України всі видання, зазначені у переліку вилучених видань, вважаються такими, що ввезені на митну територію України без відповідного дозволу.

Нагадаємо, у січні Україна заборонила до ввезення понад 25 книг, виданих у РФ. Пізніше Держкомтелерадіо заборонило ввезення ще дев’яти російських книг.



Оперативні фото Прес-центру СБУ.


Джерела:

  • СБУ блокувала контрабанду книжкової продукції з РФ до України на мільйон гривень. ІНФОРМАТОР, 02/03/2018.
  • Книжкова продукція Росії, заборонена в Україні (фото).

Наші інтереси: 

Захищати Державу від ворожого впливу!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи