Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 59
  • Переглядів: 60

Соціальна мережа X Ілона Маска залишає Сан-Франциско, де в 2006 році був заснований Twitter

Категорія:

Світ:

Ілон Маск, який придбав цю компанію у 2022 році, неодноразово висловлював свою зневагу до Сан-Франциско і раніше звинувачував ліву культуру міста в тому, що вона робить Twitter занадто ліберальним. Він також критикував губернатора Каліфорнії Гевіна Ньюсома за законодавство штату.

24080601.jpg

Офіси X на Market Street в Сан-Франциско. Фото: David Paul Morris/Bloomberg

Минулого місяця Маск заявив, що X перенесе свою штаб-квартиру до Техасу, а раніше компанія здала в оренду 460 000 квадратних футів офісних приміщень на своїй базі в Сан-Франциско, пише Bloomberg.

Цей крок знаменує собою завершення довгої історії X в місті, де майже 20 років тому був заснований Twitter. Соцмережа має офіс на Маркет-стріт у районі Мід-Маркет із 2012 року. Вона погодилася переїхати в район Мід-Маркет після отримання спеціальних податкових пільг разом з іншими технологічними компаніями. Певний час район процвітав завдяки офісним працівникам, жвавим ресторанам і новим житловим комплексам.

Але зараз район переживає не найкращі часи, оскільки місто намагається впоратися з повільним поверненням працівників після пандемії COVID-19. Хоча бум штучного інтелекту допоміг відродити цей район, Сан-Франциско все ще має 36% вакантних офісних площ.

Прес-секретар мера Сан-Франциско Лондон Брід заявила, що її офіс знає про плани Маска щодо переїзду співробітників. "Ми зосереджені на роботі та підтримці багатьох підприємств, які називають Сан-Франциско своїм домом, від глобальних штаб-квартир до провідних компаній зі штучного інтелекту та тисяч малих підприємств", – написала прес-секретар в електронному листі.

За даними мерії, X переводить 120 співробітників до Сан-Хосе або Пало-Альто, вказуючи на те, що офісні приміщення на Маркет-стріт використовувалися недостатньо. Зазначається, що вперше з 2022 року в технологічній галузі два місяці поспіль спостерігалося зростання кількості робочих місць, додавши 8 700 робочих місць в період з квітня по червень.

В липні видання The Verge повідомляло, що Ілон Маск заявив про свої плани перенести штаб-квартиру X і SpaceX із Каліфорнії до Техасу після того, як губернатор штату підписав законопроєкт, спрямований на підтримку ЛГБТ-студентів.

Наші інтереси: 

Стежимо, що відбувається у США. Знати, що в демократичних штатах, таких як Каліфорнія, відбувається вакханалія псевдоліберальних "цінностей", і бізнес просто переїздить в республіканські штати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи