Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 97
  • Переглядів: 105

У мирний час «кришують», під час війни бронюють – Георгій Учайкін про МВС

Категорія:

Світ:

Кабмін готує пропозиції щодо підвищення певних податків, бо, як виявляється, нема чим фінансувати армію. Коштів в бюджеті для ЗСУ не вистачає через збільшення видатків на МВС.

24061401.png

Георгій Учайкін, голова Української асоціації власників зброї

Водночас влада не помічає кришування грального бізнесу та наркотрафіку працівниками МВС, а також прояви масового колабораціонізму поліціантів на окупованих територіях.

Але влада не тільки забронювала працівників МВС, але й збирається витрачати на їхнє утримання ще більше. Натомість нам розказують, як влада турбується про безпеку громадян. Насправді правляча верхівка тримає в тилу усю цю армію поліціянтів та працівників МВС для свого захисту від громадян.

Владі потрібно більше поліціянтів, щоб захиститися від суспільства. Дивлячись на тендери МВС, яке закуповує сотні автозаків, десятків тисяч кайданків, ми бачимо, що точно не громадян вони збираються захищати.

То може треба не податки підіймати, а видатки скорочувати, бо бюджет МВС складає аж понад 300 млрд гривень? Може, не треба на 100% бронювати працівників МВС? Хай спеціально навчені люди, які знають, як поводитися зі зброєю і які утримуються коштом держави (платників податків), йдуть захищати державу. А про захист безпеки громадян подбають самі громадяни. А охорону інфраструктурних об'єктів можна доручити приватним охоронним компаніям, які виконуватимуть цю роботу якісно і в рази дешевше та ще й податки платити будуть.

 

Наші інтереси: 

Аналізуємо дії держави, які виглядають не тільки нелогічними та безглуздими, але й, як бачимо, підривними для суспільства і навіть злочинними. Влада відгородилася від народу, а поліцію тримає при собі та буде збільшувати, щоб охоронятися від народу. Згадаймо, де були усі поліцейські у перший місяць повномасштабної війни. Вони сховалися, працівники МВС просто виїхали з Києва, а порядок тримала тероборона.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи