Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У США повільно розгоряється скандал навколо «розслідування» подій 6 січня 2021 року

Категорія:

Спецтема:

Оприлюднене повне відео подій руйнує офіційну версію, натомість демонструє невинність засуджених і ставить питання щодо відповідальності тих, хто свідомо замовчував ці дані.

Офіційна версія проголошувала, що Дональд Трамп підбурював своїх прихильників до протиправних дій, тому що не хотів визнавати свою поразку на виборах. І ці «гарячі голови» влаштували напад на Конгрес США, все там ламали й крушили, намагалися розправитися з охороною будинку Конгресу. І охорона була вимушена застосувати зброю, внаслідок чого загинула одна з погромниць. Конгрес вдалося відстояти, а потім ФБР і поліція змогла ідентифікувати головних погромників і притягнути їх до суду.

Саме таку версію постійно транслювали провідні ЗМІ, саме так подавали події провідники демократичної партії США.

Проте можете це все забути. Бо відкриваються нові дані, які показують повну фальшивість цієї версії.

Після того, як Twitter відновив обліковий запис Дональда Трампа, стало видно, що Трамп не підбурював своїх прихильників, а навпаки – постійно підкреслював, що це має бути мирна акція, і закликав їх діяти виключно в межах закону. Мало того, він звертався до Ненсі Пелосі й казав, що коли збирається велика кількість людей, то можуть бути непередбачувані наслідки (в натовпі можуть бути провокатори), і тому просив її в цей день посилити охорону будинку Конгресу. Проте Пелосі навмисно не посилювала охорону. Напевно бажала, щоб погром відбувся?

А тепер відкрилися нові факти. Новий спікер Палати Представників республіканець Кевін Маккарті (Kevin McCarthy) ухвалив рішення дати журналістам доступ до повного запису камер спостереження 6 січня. Цікаво, що він при тому звернувся до служби безпеки Конгресу, щоб випадково не відкрити чутливу інформацію, яка може загрожувати організації охорони будинку. І офіцери сказали йому, що він вірно зробив, бо демократи, коли публікували уривки відео з цих камер, щоб звинуватити прихильників Трампа – до служби безпеки не зверталися, натомість показали спеціальні секретні виходи, чим дійсно заподіяли шкоду організації охорони будинку Конгресу.

Ті кадри, які тепер оприлюднено, показують, що жодного нападу і погрому не було. Охоронці самі відкривали двері й запрошували протестувальників в середину. Як екскурсоводи, водили протестувальників по будинку, відкривали різні двері й все показували. Зокрема на відео видно, як група охоронців водить по Конгресу самого колоритного персонажа, якого преса назвала «Шаманом». Так, він нікуди не «вривався» - охорона сама його запросила і водила по будинку.

А за кілька днів його було раптом заарештовано. Його протримали в поодинокій камері 300 днів (10 місяців) і врешті-решт засудили… Ні, не за «протиправні дії 6 січня» (бо таких просто не було), а за «перешкоджання розслідуванню». Цікаво, як він міг перешкоджати розслідуванню, коли сидів в одиночній камері. І як його там пресували, що він врешті-решт погодився визнати себе винним в тому, чого не здійснював.

Ще одного протестувальника засудили за те, що він «напав на поліціянта». Звинувачення було побудовано на одному фото, де він нібито збирається вдарити лежачого полісмена. Натомість на оприлюдненому відео видно, що коли полісмен спіткнувся і впав, то цей звинувачений допомагає полісменові піднятися.

Та ж сама ситуація з іншими звинуваченими. Нема відео їхніх протиправних дій, натомість є купа відео, як поліціянти самі заводять протестувальників до будинку.

Водночас на відео видно кількох осіб, які реально розбивали скло в будинку Конгресу. Проте ФБР їх чомусь не шукало. З чого виникає підозра, що то були спеціальні провокатори від влади, які й мали спровокувати погром. Цікаво, що згідно з опитуванням понад половина американців вважає, що в подіях 6 січня брали участь «агенти під прикриттям», які власне й намагалися ініціювати погром.

Кілька провідних демократів вже виступили різко проти оприлюднення цих відеозаписів. Відчувають, що руйнується вся їхня афера. Ліберальні ЗМІ намагаються замовчати або принаймні приглушити розголос цієї справи.

Але… Кілька сотень людей по всіх США сидять в камерах в очікуванні суду. Деякі вже засуджені. За те, чого вони не робили. Тепер має постати питання відновлення справедливості. Тобто виправдання цих людей. А також, як компенсувати їм збитки, і що робити з тими, хто свідомо фальсифікував справу.

Стежимо за подіями.
 

Наші інтереси: 

Виправдати невинних і покарати злочинців. Якщо цього не зробити, то руйнуватиметься вся система уявлень про добро і зло.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Чи може 24 березня у Києві відбутися щось подібне?

https://t.me/ETEPHET

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Чи може 24 березня у Києві відбутися щось подібне?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

А що має відбутися у Києві 24 березня?

Творю, отже існую.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Я щось прогавив?
ЩО має відбутися у Києві 24 березня?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

24 березня – п'ятниця. Може автор натякає на шалені знижки "чорної п'ятниці" :)

Володимир Федько wrote: Я щось прогавив? ЩО має відбутися у Києві 24 березня?

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!