Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 46
  • Переглядів: 52

Українські дрони уразили нафтопереробний завод в Туапсе у Краснодарському краї та аеродром Морозовськ в Ростовській області

Категорія:

В ніч на 22 липня п'ять регіонів РФ і акваторії Чорного та Азовського морів атакували щонайменше 75 українських дронів, заявило Міноборони РФ. Ціллю безпілотників став зокрема НПЗ у Туапсе, де виникла пожежа.

24051702.jpg

Нафтопереробний завод у Туапсе. Скріншот з відео

Міноборони ворога стверджує, що 47 безпілотників (БпЛА) збили над Ростовською областю, 17 – над акваторіями морів, вісім – над Краснодарським краєм, по одному – над Бєлгородською, Воронезькою та Смоленською областями, пише DW і відзначає, що за ударом по Туапсинському НПЗ стоїть Головне управління розвідки міністерства оборони (ГУР МО) України.

Від початку повномасштабної війни Росії проти України НПЗ у Туапсе вже неодноразово був ціллю повітряних атак. Він становить єдиний виробничий комплекс з морським терміналом підприємства нафтопродуктозабезпечення "Роснефть" – РН Морський термінал Туапсе".

Близько 90 % продукції підприємства йде на експорт, а його потужність становить близько 12 мільйонів тонн на рік.

В місті Морозовськ Ростовській області після атаки дронів спалахнула пожежа. Там знаходиться військовий аеродром.

Губернатор області Василь Голубєв заявив, що російська ППО нібито збила 47 дронів над регіоном, а пожежа, яку після цього помітили, виникла нібито від загоряння рослинності внаслідок падіння уламків.

Водночас у соцмережах з’явилися повідомлення, що пожежа в районі місцевого військового аеродрому виникла внаслідок атаки дронів.

Наші інтереси: 

Б'ємо по території ворога.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи