Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Укрзалізниця» отримала 30 локомотивів американської компанії General Electric

Американські локомотиви показують себе ефективними. На 30% економимо пальне на ділянці Запоріжжя – Комиш-Зоря – Волноваха. Машини старого парку за добу проходять у середньому 360 км, а тепловози GE – 540 км.

«Укрзалізниця» отримала всі 30 законтрактованих локомотивів GE. Останні 5 зустрічали в Чорноморську в п’ятницю. Далі маршрут вже відпрацьований. Спочатку – на Крюківський вагонобудівний завод. Там на доукомплектуванні перебувають ще 10 американських локомотивів», – повідомив 4 лютого в мережі Facebook голова правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов.

У лютому 2018 року «Укрзалізниця» підписала з американською компанією General Electric рамкову угоду про поставки до 225 локомотивів з локалізацією виробництва в Україні до 40% на суму 1 мільярд доларів.

У рамках реалізації першого етапу угоди укладено договір купівлі-продажу між General Electric і «Укрексімбанком» на поставку наприкінці 2018 року і на початку 2019 року 30 вантажних дизельних локомотивів GE TE33AC з рівнем локалізації виробництва в Україні 10%.

8 листопада «Укрзалізниця» випробувала перший тепловоз General Electric у складі вантажного потягу на ділянці Кременчук – Ромодан. Ціна купівлі 30 локомотивів General Electric держкомпанією «Укрзалізниця» становить 4,68 мільйона доларів за одиницю.

Наші інтереси: 

Співпраця з виробниками США, покращення роботи Укрзалізниці.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи