Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У світі повільно змінюється ставлення до антиковідних протестів – про них уже повідомляють ЗМІ

Категорія:

Провідні інформаційні агенції перестали ігнорувати акції протесту проти ковідних обмежень, натомість почали все повніше їх висвітлювати.

Переглядаючи відео різних акцій протесту проти ковідодиктатури, що проходили у минулі вихідні в різних містах Європи, я звернув увагу на одну деталь, яка, можливо, залишилася поза увагою різних аналітиків.

Річ у тому, що раніше про акції протесту проти ковідних обмежень повідомляли виключно блогери. Саме вони розповідали про акції, викладали фото і відео звіти. Натомість всі ЗМІ або взагалі «не помічали» цих акцій, або якщо побіжно згадували, то виключно як про дрібні акції якихось радикалів та любителів шапочок з фольги. Тобто як про щось несерйозне. І фото/відео подавали у такому ракурсі, що здавалося, що акція зовсім дрібна.

Проте у ці вихідні щось у світі змінилося. Одразу кілька потужних інформаційних агенцій, таких як «Bloomberg», «Sun» тощо, почали показувати відео з акцій протесту зі всієї Європи та світу. І тепер вже не подають це як збіговиська маргіналів у шапочках з фольги, а показують акції як вони є. З різних ракурсів, з плакатами, з панорамними кадрами – так що кожен може оцінити масштаб акції.

Отже, потужні інформаційні агенції зрозуміли, що далі замовчувати акції проти ковідодиктатури вже нема сенсу. Адже людей насправді цікавить ця тема, і вони можуть отримати інформацію від блогерів. А коли потужна інформаційна агенція вперто «не помічає» явище, про яке всі знають, то це підриває довіру до такої агенції.

Тож можна очікувати, що наступні акції проти ковідодиктатури будуть висвітлюватися все ширше, відповідно все більше людей будуть узнавати про подібні акції, і все більше людей будуть брати участь.

Психопатів, що хочуть нав'язати людству «нову нормальність», треба зупинити.

Наші інтереси: 

Людство прокидається і починає все більш потужно виступати проти на’язування цифрового концтабору під виглядом «боротьби з хворобою».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Ура!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Ура!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Те, що в них проснулася совість, я виключаю. Але ж шо сі стало?

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Гроші. Якщо їх перестануть дивитися, то вони втратять гроші. От вони й шукають баланс, як би так пропетляти, щоб і спонсори платили, і люди дивилися. Бо якщо люди зовсім не будуть дивитися, то і спонсори не будуть платити.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

У нас поки що такі акції якщо й показують, то зазначають, що вони саме маргінальні. Тоді залишають собі час, щоби написати новий сюжет про "перевиховання" маргіналів - і "перевиховують" на повну.
P. S. "Процедура" ж "добровільна"... - чи вже ні?

Поки дихаю - сподіваюсь!