Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як застосовують Німесил?

Німесил належить до класу ністатинових нестероїдних протизапальних препаратів. Він має анальгетичні, протизапальні та жарознижувальні властивості. Основною механічною дією Німесилу є зниження синтезу простагландинів – речовин, що спричиняють запалення, біль та лихоманку.

Велика кількість пацієнтів відзначають ефективність та швидку дію Німесилу, що особливо важливо при сильних, нестерпних болях. Тому людям, що з різних причин стикаються з таким симптомом, необхідно постійно мати препарат у домашній аптечці. Знайти, де продається Німесил поруч з домом, та дізнатися його актуальну ціну допоможе медична інформаційна система «Аптека 9-1-1».

Призначення препарату

Німесил використовується для лікування різних станів, включаючи:

  • запальні захворювання: ревматоїдний артрит, анкілозивний спондиліт, подагра та інші стани, пов'язані з запаленням суглобів;
  • біль різних видів: м'язовий, головний, зубний, менструальний та інші;
  • лихоманка;
  • післяопераційний біль тощо.

Важливо зауважити, що призначення та дозування Німесилу повинен встановити лікар, враховуючи стан пацієнта та його індивідуальні особливості. Це найбільше стосується випадків, коли препарат приймається часто або на постійній основі. Попереднє консультування з медичним фахівцем є важливим для безпечного та ефективного застосування медикаменту. Контроль стану під час приймання засобу потребують діабетики та алергіки, аби вчасно зупинити лікування Німесилом у разі виникнення побічних ефектів.

Особливості дозування

При прийманні препарату дорослими їм зазвичай призначають по 1 саше, розчиненому у склянці води, двічі на день після їди. При постійному вживанні дітьми старше 12 років потрібна консультація та контроль фахівця. Препарат має протипоказання для малих дітей, вагітних та годуючих груддю.

Такий сильний протизапальний та знеболювальний засіб, як Німесил, потребує точного дотримання інструкцій та дозування. При проблемах зі здоров'ям варто проконсультуватися з лікарем перед початком вживання медикаменту та постійно контролювати свій стан, симптоми побічних ефектів та регулювати дозу або припинити приймання. При дотриманні цих рекомендацій Німесил діє швидко і точно, приносячи полегшення.

 

Наші інтереси: 

Лікування.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи