Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 132
  • Переглядів: 143

Якщо допоможемо Україні, вона стане найкращим діловим партнером, про якого ми тільки мріяли – сенатор Ліндсі Грем (США)

Категорія:

Спецтема:

«Українці сидять на 10-12 трильйонах доларів критично важливих корисних копалин. Вони могли б бути найбагатшою країною в усій Європі. Я не хочу віддавати ці гроші й ці активи Путіну, щоб він поділився ними з Китаєм» – сказав сенатор-республіканець.

«Якщо ми зараз допоможемо Україні, вони можуть стати найкращим діловим партнером, про якого ми коли-небудь мріяли, щоб 10-12 трильйонів доларів критично важливих мінеральних активів могли бути використані Україною і Заходом, а не віддані Путіну і Китаю. Це дуже важливо, як закінчиться війна в Україні» – сказав сенатор Ліндсі Грем, республіканець від Південної Кароліни, в програмі «Обличчям до нації», яка вийшла в ефір 9 червня 2024 року на відеоканалі cbs news.

«Допоможімо їм виграти війну, яку ми не можемо собі дозволити програти. Знайдімо рішення цієї війни. Українці сидять на золотій жилі. Віддавати Путіну 10 чи 12 трильйонів доларів за критичні корисні копалини, якими він поділиться з Китаєм, – це безглуздо».

Наші інтереси: 

Республіканські політики зацікавлені у найскорішій перемозі України та перетворенні її на головного стратегічного союзника Штатів у Європі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи