Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

З мечем та гігантськими крилами! Українка показала видовищний образ на конкурсі "Міс Усесвіт"

Категорія:

Українка показала видовищний і водночас войовничий образ на конкурсі "Міс Усесвіт". Конкурс проходить у Новому Орлеані, США. Україну на ньому представляє 28-річна модель Вікторія Апанасенко. Дівчина вийшла на сцену у костюмі під назвою "Воїн світла", який складається з білої сукні, синьо-жовтих обладунків з орнаментами та великих крил за спиною. У руках Вікторії був меч.

"У цей нелегкий для нашої Батьківщини час ми довго думали: яким має бути образ, який символізує нашу країну? Який «меседж» він має нести усьому світу? Про що мають розповісти його деталі? Ми навіть провели голосування серед громадськості за те, якою вони хочуть метафорично бачити нашу країну: відтворити трагізм українського сьогодення чи показати Україну у світлому образі, який продемонструє український дух та силу нашого народу. Більшість проголосувала за другу версію. При створенні образу використовувалися особисте бачення Вікторії та її власна ідея", – пише про костюм президентка конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Анна Філімонова на Instagram.

Біла сукня, яка складається зі стилізації вишиванки з пишними рукавами, спідниці, на яку загалом пішло понад 10 метрів тканини, та створеної на сучасний лад, крайки, тобто паску. Костюм прикрашає головний убір з традиційними для України колосками.

Символічні крила, обпалені в битві, обрамлені у синьо-золоті обладунки в кольорах українського прапора, розкриті для вирішального бою та прикрашені різноманітними дзеркальними орнаментами.

Костюм створювався в Україні протягом чотирьох місяців в екстремальних умовах, під звуки сирен, без електроенергії та у світлі свічок.

 

Наші інтереси: 

Боротьба за правду і справедливість на усіх фронтах.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи