Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Запрошення України в НАТО стане одним з основних аргументів закінчення війни – Зеленський

Категорія:

Про це, виступаючи на саміті Європейської ради у Брюсселі, заявив Президент України Володимир Зеленський. Він сказав, що факт негайного запрошення України вступити до НАТО матиме вирішальне значення. Це покаже неминучість європейської інтеграції України.

Зеленський наголосив на тому, що “запрошення (до НАТО) зміцнить наші дипломатичні позиції та стане одним із головних аргументів на користь припинення війни”. Крім того, Зеленський зазначив, що “Україна – демократична держава, яка довела, що здатна захистити Євро-Атлантичний регіон і наш спільний спосіб життя, пишуть Факти.

"Протягом десятиліть Росія використовувала геополітичну невизначеність, зумовлену тим, що Україна не була в НАТО", – сказав Зеленський.

"Країна-агресор Росія піде на переговори тоді, коли зрозуміє, що силою не домоглася свого", – сказав він.

За словами Зеленського, план перемоги, який він напередодні презентував у Верховній Раді, може дати відповідь на запитання, "як зробити Росію готовою до справжньої дипломатії та змусити її до справедливого миру". Він зазначив, що план розрахований на умови, які є зараз.

Трансляцію виступу Зеленського вели в YouTube Офісу Президента.

Наші інтереси: 

Бачимо, що все йде до розв'язки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу (+аудіо)

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи