Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Здоров’я і вакцинація: як реалізується «захисна» дія вакцин (3)

Світ:

Ця стаття хоча й коротка, але дає вкрай глибоке розуміння, що таке вакцини насправді та як вони працюють. Прочитайте її декілька раз, аналізуючи кожне слово, нікуди не поспішаючи. І для вас багато що стане в цьому великому бізнесі зрозумілим. А чи має усе це відношення до здоров’я, уже вам вирішувати.

«Ось що писав наприкінці XIX ст. відомий британський гомеопат Джеймс Комптон Бернетт (1840-1901): «Припустимо, що абсолютно здоровій людині, якій ніколи не проводили ніяких вакцинацій, пропонують зробити укол проти віспи, мотивуючи це тим, що вона може легко заразитися, адже це захворювання надзвичайно поширене.

Задумайтесь: людина, яку попередили про можливість зараження, була абсолютна здорова.

Після введення відповідної вакцини цій абсолютно здоровій людині повідомляють, що тепер вона надійно захищена від захворювання натуральною віспою. Виникає логічне запитання: чи справді зараз вона захищена краще, ніж раніше? Правильніше було б відповісти: найбільш надійний захист від будь-яких захворювань - це власне здоров’я; будь-яка модифікація або зміна повного здоров’я можуть означати лише одне – його зменшення, а зменшення здоров’я може трактуватися або як хвороба, або як погіршення стану...

Таким чином, захисна дія вакцин реалізується або через погіршення здоров’я, або через хворобу».

Використано матеріали із книги О.Коток "Вакцинації в запитаннях та відповідях для думаючих батьків" (Оригінальна назва: "Прививки в вопросах и ответах для думающих родителей"), вид-во "Україна", 2014. - С.28.

Наші інтереси: 

Поширювати істинні знання, бути дітьми Божими!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи