Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

17% усіх смертей немовлят, зареєстрованих у VAERS, припадають на день вакцинації, а 78% – протягом тижня

Світ:

У 1979 році ВООЗ та CDC (The Centers for Disease Control and Prevention – Центр контролю та профілактики захворювань в США) переглянули міжнародний список класифікації хвороб і усунули будь-яку можливість для судмедекспертів у світі вказувати причину смерті, пов'язану з вакцинацією. Коронер не має коду, який можна ввести, якщо він/вона вважає, що хтось помер від вакцини.

Понад п'ятдесят років ВООЗ та CDC змушують коронерів неправильно вказувати причину смерті від вакцинації. Окрім того, що це, ймовірно, є злочином, таке приховування означає, що "інформована згода" була повністю корумпованою протягом десятиліть, пише The Exposé.

Всупереч тому, у що нас змушують вірити, вакцинація не є безпечною ні для наших дітей, ні для нас самих. Погані протоколи вакцинації вже понад століття є основною причиною хвороб.

Марк Жирардо надихнувся на написання цієї статті, прочитавши статтю Ніла Міллера, в якій він зазначив:

  • Смерть немовлят після вакцинації часто помилково класифікують як синдром раптової дитячої смерті або удушення в ліжку.
  • З усіх зареєстрованих випадків синдром раптової дитячої смерті 75% сталися після вакцинації протягом 7 днів.

Більше можна прочитати у статті "Вакцини та раптова дитяча смерть: Аналіз бази даних VAERS 1990-2019 рр. та огляд медичної літератури" Ніла Міллера на ScienceDirect.

У своїй статті "Неправильне визначення смертності від вакцинацій протягом 50 років" Марк Жирардо пише:

Був час – дуже давно – коли я вивчав мову як тему у філософії. "Називання речей" є критично важливим у нашому колективному житті. Це необхідно для розуміння світу, для розвитку нашого інтелекту, для спілкування та розв'язання проблем... а отже, і для виживання загалом.

Що, якби група з кількох людей спромоглася позбавити назви якесь поняття чи річ? Це поняття чи річ зникла б?.. Не зовсім так. Якби назва, про яку йдеться, була присвоєна реальній речі, скажімо, кокосу, кокос не перестав би існувати. Ймовірно, знайдеться альтернативна назва, можливо, хтось з іншої країни привезе «noix de coco».

А якби це було якесь нематеріальне поняття? Це б, звичайно, ускладнило ситуацію, але знову ж таки, люди з чітким розумом знайшли б новий спосіб вираження цього поняття та знайшли б іншу назву…

А що, якби та сама група людей запровадила суворий NewSpeak у всьому світі, нову назву, унікальний стандарт, який означає радикально іншу річ?

Тоді це поняття буквально зникне з пам'яті суспільства. Це поняття стане більш розмитим, вимагаючи значних ресурсів і часу для того, щоб знову виринути на поверхню. Більшість не має часу, щоб присвятити його примарним пошукам скарбів, тим паче щоб розкопати болюче поняття...

А якщо я скажу вам, що це сталося насправді?!

У 1979 році ВООЗ та Центр контролю та профілактики захворювань переробили список кодів МКХ – Міжнародної класифікації хвороб – і ліквідували будь-яку можливість для судмедекспертів у світі вказувати причину смерті, пов'язану з вакцинацією! Ви мене почули. Коронер не має коду, який можна ввести, якщо він/вона вважає, що хтось помер від вакцини.

Понад п'ятдесят років "старші брати" з ВООЗ та CDC змушують коронерів неправильно вказувати причину смерті від вакцинації. Окрім того, що це, ймовірно, є злочином, така заборона означає, що "інформована згода" була повністю корумпованою протягом десятиліть.

Лише в США за останні 25 років 9 946 жертвам вакцинації або їхнім сім'ям було виплачено майже 5 мільярдів доларів. Очевидно, що десять тисяч людей – це лише верхівка набагато більшого айсберга. Ті, кому вистачило прозорливості визнати шкоду вакцинації, хто мав силу духу і ресурси боротися за компенсацію і кому пощастило виграти в суді, – щасливці-одинаки з десятків мільйонів постраждалих від вакцин, більшість з яких пережили свій біль і драму зі здоров'ям, так і не дізнавшись, що вакцинація була причиною їхньої хвороби Паркінсона або раку.

Однак тут нема жодних питань: перед Законом, попри маніпуляції з громадським здоров'ям, шкода від вакцин існує, і вакцинація визнана вбивцею в багатьох випадках, особливо для немовлят.

Якщо ми всі разом продовжимо приховувати шкоду вакцинації, ми ніколи не зрозуміємо першопричину цих драм і ніколи не зупинимо їх.

Хоча у мене виникає все більше і більше сумнівів щодо ефективності та виправданості багатьох вакцин – називайте мене антиваксом! Я носитиму це як почесну відзнаку – сьогодні я намагаюся підкреслити, що якщо ми будемо приховувати реальність, то люди ніколи не знайдуть рішення від цього нескінченного потоку хвороб. Ми можемо продовжувати цей драматичний цирк вічно.

Чесно кажучи, мене бісить, що деякі лікарі посміли сказати мені, коли я був молодим батьком, що це буде моя вина, якщо хтось із моїх малюків помре. Сіяти сумніви та почуття провини щодо того, чи правильно я поклав дитину в ліжко. Я не можу уявити почуття провини, з яким довелося стикатися деяким батькам – і досі стикаються щодня – знайшовши свою маленьку дитину мертвою в ліжечку.

Взяти відповідальність і провину на себе, тоді як насправді винуватцем була ін'єкція!

Дані показують, що десятиліттями працівники охорони здоров’я та лікарі гралися в богів, без розбору вводили дітям постійно зростаючу кількість вакцин, час від часу вбиваючи їх, а часто завдаючи їм шкоди на все життя.

До 1960-х років поняття синдрому раптової дитячої смерті навіть не існувало, і його не було серед основних причин смертності. Отже, між 1960 і 1980 роками громадська охорона здоров'я повинна була усвідомити, що імунізація є причиною для серйозного занепокоєння. У 1979 році вони вирішили приховати це від громадськості та захистити виробників вакцин. Отже, шкода продовжувала завдаватися... так, ніби нічого не можна було зробити, щоб уникнути несприятливого впливу вакцин.

У період з 1990 по 2019 рік у VAERS було зареєстровано 2605 смертей немовлят, 78,3% з яких сталися протягом тижня після вакцинації! Для довідки, використовуючи 59-кратний коефіцієнт заниження міокардиту (імовірно, консервативний) згідно з дослідженням Енглера щодо вакцин проти віспи, можна підрахувати, що протягом 30 років майже 153 700 немовлят померли від вакцинації, а близько 5120 родин оплакували їх протягом десятиліть.

17% усіх дитячих смертей, зареєстрованих у VAERS (The Vaccine Adverse Event Reporting System), сталися в день вакцинації. А 78% – протягом тижня!

І це – не випадковість. У будь-якій іншій справі така синхронність була б достатнім доказом, особливо, з огляду на те, що здорові діти зазвичай не вмирають.

Принцип обачності вимагав би перегляду, якщо не негайної повної зупинки вакцинації. Але "Ні!" Вчений, який повідомляє про це, буде осоромлений, а його кар'єра знищена за те, що він поставив під сумнів офіційний наратив, як ми це спостерігали протягом останніх трьох років. Органам "охорони здоров'я" вдалося перевернути етику з ніг на голову нібито для блага.


Від НО: У 2019 році ми писали, що вакцинація вбиває і калічить дітей, а держава США виплачує батькам величезні компенсації.

Наші інтереси: 

Знати правду про шкоду вакцинації. Припинити ліпити ярлики на тих, хто не вірить словам, а шукає причини. Антивакси на відміну від тих, хто захищає вакцинацію, відрізняються критичним мисленням. Знати, що ті, хто втюхує вакцинацію, своїх дітей чи внуків не вакцинує!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи