Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

278 000 летальних випадків від ковід-вакцинації в США – медичний журнал BMC Infectious Diseases

Категорія:

Світ:

24 січня 2023 року рецензований науковий журнал «BMC Infectious Diseases» оприлюднив публікацію з результатами онлайн опитування майже 3 тис. американців щодо шкоди від ковіду та шкоди від ковідних вакцин. Серед результатів – розрахована авторами на основі опитування вірогідна цифра перших летальних наслідків ковідної вакцинації – 278 тисяч смертей тільки в США. Загальна кількість потерпілих по всій країні становить 3,4 мільйона. Стаття отримала потрібні позитивні рецензії.

230203markskidmore2013.jpg

Професор Марк Скідмор (Mark Skidmore), США
Професор Марк Скідмор (Mark Skidmore), США

Автор статті – професор Марк Скідмор (Mark Skidmore), Мічиганський державний університет.

Назва статті – The role of social circle COVID-19 illness and vaccination experiences in COVID-19 vaccination decisions: an online survey of the United States population (Роль соціального оточення, яке захворіло на COVID-19, та досвіду вакцинації у прийнятті рішення про вакцинацію проти COVID-19: онлайн-опитування населення США).

Загалом 2840 учасників пройшли опитування в період з 18 по 23 грудня 2021 року. 34% (959 з 2840) повідомили, що знають принаймні одну людину, яка зазнала значних проблем зі здоров'ям через хворобу COVID-19. Так само 22% (612 з 2840) респондентів зазначили, що знають принаймні одну людину, яка мала серйозні проблеми зі здоров'ям після вакцинації проти COVID-19.

З урахуванням цих даних опитування загальна кількість летальних випадків, пов'язаних з вакцинацією  проти COVID-19, може сягати 278 000, якщо вилучити летальні випадки, які могли статися незалежно від вакцинації.

За оцінками, «тяжкі» небажані побічні явища становлять близько одного мільйона по всій країні, а «менш тяжкі» побічні явища – близько 2,1 мільйона. Загальна кількість загиблих, «тяжких» і «менш тяжких» травм по всій країні становить 3,4 мільйона.

BMC Infectious Diseases – це рецензований журнал з відкритим доступом, який розглядає статті з усіх аспектів профілактики, діагностики та лікування інфекційних та венеричних захворювань у людини, а також пов’язаних з ними молекулярної генетики, патофізіології та епідеміології.

Наші інтереси: 

Викрити шахрайство та покарати злочинців, інакше наступного разу ці психопати влаштують дещо значно гірше.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи