Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 8

Активісти лгбт-угрупування вже дістали українських військових своєю брехнею – Руслан Кухарчук

Категорія:

З кожної праски звучить: «в українській армії служать від 50 000 до 100 000 лгбт військових». Невтаємничені й наївні українці поспіхом шукають якісь авторитетні джерела, соціологічні дослідження, статистику. Телефонують і пишуть мені за роз’ясненням.

Я 20 років займаюся цією проблематикою і вже навіть втомися повторювати одну дуже просту тезу: активісти лгбт-угрупування ЗАВЖДИ брешуть. Такого не буває, щоб вони будували свою пропаганду на достовірних відомостях. Це завжди брехня відсотків на 95-100%. Чесно кажучи, я аж дивуюсь, що нині звучить цифра лише у «100 000», а не 1 000 000 хоча б. Ну хіба ж не зрозуміло, що чим більше нулів, тим красномовніший «аргумент» – пише у своєму телеграм-каналі Руслан Кухарчук.

Всю цю брехню про «від 50 000 до 100 000» генерує гомосексуаліст на ім’я Вітя Пилипенко, організатор публічних гомосексуальних оргій у лісопарках і за сумісництвом медик у 72-ій ОМБ. Саме він з братами по інтелекту та іншим частинам тіла розкручує в Україні мем «Військові лгбт» і відповідний наратив. Всю цю роботу, ясна річ, щедро фінансує зокрема посольство США в Україні.

А тепер – про факти. Людей, які от прямо зараз служать в ЗСУ і станом на зараз публічно позиціонують себе гомосексуалістами/лесбійками, – в районі 50 осіб (і ледь не половина з них приховують свої прізвища і назву підрозділу, де служать). Вам не почулося – не 50 000, а просто 50. Тобто фактично, що нема. Це навіть не мікро-група, а якась нано-група. Військовослужбовців з іншими девіаціями, як алкоголізм чи клептоманія, неспівставно більше. Просто посольства не дають алкозалежним в армії гроші на створення власної айдентики та шевронів.

Так от – хай буде 50. А далі починається брехня – постійна, системна, наполеглива. Поки що брешуть про «100 000», незабаром скажуть, що їх «1 000 000». Їм байдуже, яку цифру говорити, адже будь-яка є фейком. Українські лгбт-промоутери – це як Соловйов, Кисельов і Скабєєва разом узяті. Їм не потрібні хоча б мінімальні фактичні зачіпки, вони просто несуть нісенітницю. Твердження про «100 000 лгбт-військових» – це безумство рівня «бойових комах, створених в українських біолабораторіях».

Уся ця маячня несеться з усіх прасок, що дуже злить військових, Генеральний штаб і Міністерство оборони. Бо їх паскудно оббріхують, а медіа всю цю брехню розносять, дискредитуючи армію і – що найгірше – підриваючи моральний дух бійців під час контрнаступу.

Наратив «військові лгбт» є ворожим для Збройних сил України. А ті, що цю маячню поширюють, є примітивними пропагандистами, для яких факти – ніщо, а вимисел – все. Українські скабєєви та кисельови.

Джерело

Наші інтереси: 

Розуміти що означає лівий шлях та збочення. Поширювати правду щодо протиприродніх утворень, які ганебно брешуть і не несуть за це жодної відповідальності. Бути дітьми Божими! «І хай світить перед людьми ваше світло...!»

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи