Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Державне фінансування фірм брата заступника Єрмака, що працюють на окупантів, – це "бізнес на крові" чи ще ні?

Категорія:

320 млн грн держава сплатила брату Ростислава Шурми за генерацію електроенергії в окупації. Але при цьому вони закликають й далі донатити на безпілотники. Куди тратяться державні гроші?

Як пише Ігор Стокоз, держава платила б брату Шурми й далі, аби журналісти-розслідувачі не витягли на світ Божий цю ганебну оборудку. Вся Україна вкрилася цвинтарями загиблих захисників, люди віддають останні копійки, а ці... Я не хочу, щоб існувала така Україна, в якій одні кладуть своє життя, а інші цинічно розтягують останнє.

Державне фінансування фірм брата Шурми, які працюють на окупантів, – це вже "бізнес на крові" чи ще ні?

Нагадаємо, Ростислав Шурма є тим самим заступником керівника Офісу Президента України, що на донорській конференції в Лондоні озвучив ініціативу, яка нібито допоможе подолати корупцію в Україні та залучити інвестиції.

Розслідування Bihus.Info про те, як держава платила сонячним станціям брата заступника Єрмака за електроенергію в окупації.

Наші інтереси: 

Бачимо, що зловживання влади викривають журналісти. Якби Юрій Ніколов не розповів, як в Міноборони під час війни «пиляють» на харчах для ЗСУ, вони б і далі продовжували це робити. Якби Юрій Бутусов не підняв розголос, що скандальний одеський воєнком Борисов, у якого знайшли мільйонні статки, продовжує працювати на посаді, бо службове розслідування не знайшло підстав для його відсторонення, він би й далі наживався на хабарях. Українці не можуть толерувати несправедливість, підлість та брехню, якою їх годує влада.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи