Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дмитро Корчинський: Закон карми, або Чому Мордор посилив ракетні удари

Жодний урок нашої історії ми по цей день не засвоїли. Ті нещастя, які ми маємо сьогодні, – це відповідь нам за усі наші попередні вчинки. Ми сердимося, що Ізраїль нас погано підтримує. Але останні 7 років Україна в ООН голосувала за резолюції, ініційовані ХАМАСом та палестинцями. Україна підтримала 78% палестинських резолюцій, які засуджували Ізраїль за самозахист. Коли ракети ХАМАС б'ють по Ізраїлю, Ізраїль відповідає. Від 2015 до 2022 року Україна жодного разу не проголосувала на підтримку Ізраїля.

220629korchynskyy-2.jpg

Дмитро Корчинський
Дмитро Корчинський

Коли розривали Грузію у 1993 році, росіяни для нападу на Грузію використовували Чорноморський флот, який тоді базувався на території України. Тоді Чорноморський флот був у подвійному підпорядкуванні – України та РФ. Українське керівництво тоді не промовило жодного слова проти. А сьогодні по Україні здійснюються ракетні обстріли з території Білорусі. Нинішня Білорусь у багато разів гіршому стані, ніж тодішня Україна.

Коли московити вбивали чеченців, Україна підписувала договори з Московією про дружбу.

Він також нагадав, що було знищені українські стратегічні ракети і стратегічні бомбардувальники на "прохання" НАТО. Про це сьогодні ніхто не згадує. Жодний урок нашої історії ми по цей день не засвоїли.

За роки незалежності українці внутрішньоутробно вбили приблизно 50 мільйонів дітей. Якби цього не зробили, то наш оборонний потенціал був би удвічі більший. 

Ухваливши Стамбульську конвенцію ми плюнули Богу у спину. І вже наступного дня отримали ракетні удари. Нині усе відбувається дуже швидко. 

Дмитро Корчинський поставив питання про те, що для українців настав час покаяння, тобто зміни свідомості – визнання гріхів і морального вдосконалення. 

Наші інтереси: 

Настав час покаяння і морального вдосконалення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи