Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ілон Маск погрожує розірвати угоду з Twitter через «фейкові акаунти»

Категорія:

Спецтема:

Генеральний директор Tesla Ілон Маск погрожує покласти край довгоочікуваному викупу Twitter за 44 мільярди доларів, звинувачуючи гіганта соціальних мереж у тому, що той не виконав його запит щодо даних про кількість фейкових аккаунтів на платформі.

Як пояснив адвокат Маска Майк Рінглер (Mike Ringler) у листі до юридичного директора Twitter Віджаї Гадде (Vijaya Gadde): «На цей час пан Маск вважає, що Twitter прозоро відмовляється виконувати свої зобов'язання за угодою про злиття».

Рінглер додав, що "виходячи з поведінки Twitter на сьогодні", Маск "вважає, що компанія активно чинить опір і перешкоджає його інформаційним правам (і відповідним зобов'язанням компанії) за угодою про злиття".

«Це явне істотне порушення зобов’язань Twitter за угодою, і пан Маск залишає за собою всі права, що випливають з цього, зокрема право не виконувати транзакцію та право розірвати угоду», – відмітив Рінглер.

Минулого місяця Маск заявив, що його угода з Twitter "не може просуватися", доки компанія не уточнить кількість облікових записів ботів на платформі.

На думку Маска зараз у Twitter до 20% або «набагато більше» фіктивних аккаунтів. Twitter стверджує, що фіктивних облікових записів менше ніж 5 %. Проте, наприклад, аудит підписників на аккаунт Джо Байдена виявив, що серед 22,2 мільйона підписників близько половини (точніше 49,3%, а це майже 11 мільйонів) є фейковими аккаунтами, повідомляє Newsweek.

Тому Ілон Маск зараз шукає більше інформації про те, скільки насправді облікових записів у Twitter є фальшивими. А до того часу остаточного завершення угоди не буде.

 

Наші інтереси: 

На сьогодні Twitter одна з провідних соціальних мереж. І від того, хто нею володіє і як організовує роботу – залежить як саме вона впливатиме на соціальне життя.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
5
Середнє: 5 (1 голос)

А також, добре, що прилюдно заговорили про фейкові рахунки !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
5
Середнє: 5 (1 голос)

А також, добре, що прилюдно заговорили про фейкові рахунки !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Маск не просто купить Твіттер – він перед тим витягне на поверхню усі шахрайства його керівництва. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!