Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Континентальний блок: Меркель полетіла до Китаю дружити проти Трампа

Канцлер ФРН Ангела Меркель, вже одинадцятий за рахунком раз за час перебування її на посаді глави уряду, вирушила з візитом до Китаю.

До офіційної церемонії зустрічі з військовими почестями вона поснідає зі своїм китайським колегою, прем'єром Держради КНР Лі Кецяном.

«Ми хочемо зміцнити мультилатералізм. І це зіграє свою роль у нашій дискусії», - заявила канцлер напередодні візиту, який відбувається на тлі загострення відносин між США з одного боку та ЄС і Китаєм – з іншого. Обидві країни можуть серйозно постраждати від протекціоністської політики Дональда Трампа.

У Пекіні Меркель проведе переговори з Кецяном, обидва політики візьмуть участь у засіданні органу з німецько-китайського співробітництва. Канцлера супроводжує велика бізнес-делегація.

Також передбачені зустрічі з головою КНР Сі Цзіньпіном і керівництвом Всекитайських зборів народних представників.

У п'ятницю німецька урядова делегація відвідає Шеньчжень, де візьме участь у відкритті Інноваційного хаба Німецької торгово-промислової палати, а також побуває на заводі Siemens і китайської компанії-стартапу.

Наші інтереси: 

Санкції США не дають можливостей розслабитись.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи