Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Китайська мова набуває в Росії офіційного статусу - плани уряду на 2019 рік

Після багаторічних досліджень Міністерство освіти РФ в 2019 році планує офіційно включити іспит з китайської мови в перелік єдиних державних випускних іспитів - ЄДІ ("ЕГЭ" - рос).

Зараз в Росії постійно зростає кількість людей, які вивчають китайську мову. Не дивно, що російський уряд оголосив про такі плани - пише китайська Цанькао Сяосю.

За словами керівника Федеральної служби з нагляду в сфері освіти і науки Сергія Кравцова, підготовка до включення іспиту з китайської мови в перелік ЄДІ велася три роки. Протягом цього періоду спеціальна інспекція вивчала організацію іспиту і створювала методи оцінки письмового та усного іспитів, а також критерії відповідної підготовки кадрів.

Уряд Росії в 2018 році планує спочатку провести ОГЕ (ДПА) з китайської мови після 9 класу, щоб учні змогли підготуватися до більш серйозного іспиту - ЄДІ.

У багатьох російських школах у великих далекосхідних містах діти вже давно почали вивчати китайську мову в якості іноземної. Нові заходи торкнуться десятків тисяч учнів середніх шкіл в Росії, яким буде надана не тільки єдина державна система оцінки рівня китайської мови, а й в майбутньому дозволить перетворити їхнє хобі - вивчення китайської - у справжню перевагу під час випускних іспитів. 

Джерело

Наші інтереси: 

Китай м'яко і цивілізовано завойовує нові території. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Китай колонізує Росію!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Китай колонізує Росію!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!