Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 128
  • Переглядів: 143

«Ми просто не можемо піддатися на їхній шантаж» – Нур Бін Ладен про вакцинаційну аферу

Категорія:

Чим був ковід, чи був це взагалі вірус? Точно одне – це ніколи не було пандемією. Один з найбільших Божих дарів, дарованих нам, – це свобода волі. Ми самі вільні вирішувати, чи вакцинуватися.

noorbinladin.jpg

Нур Бін Ладен (Noor Bin Ladin)
Нур Бін Ладен (Noor Bin Ladin), 1987 р.н.

"На думку прислужників мейнстрімних ЗМІ, я не лише "теоретик змови", але й "антивакс". Вони мають рацію в обох випадках, і я без жодних сумнівів називаю себе так", – починає свою статтю "Different Era, Same Playbook" Нур Бін Ладен (Noor Bin Ladin), яка опублікована на Substack.

Вона вважає, що настав час цей термін перевернути з ніг на голову. Що стосується "антивакцинатора", то, як і багато інших прихильників теорії змови, вона з підозрою почала ставитися до вакцин загалом, коли почала досліджувати безліч різних способів, якими нас труїли протягом 20-го століття.

Ковід повністю відкрив мені очі на це конкретне питання, коли я копнула глибше, зауважує авторка. Ось чому, попри те, що я не була "лікарем" або "вченим", я знала, що не варто робити уколи.

Ще 18 січня 2021 року на своєму вже неіснуючому телеграм-каналі вона писала, ЧОМУ НЕ БУДЕ РОБИТИ ЩЕПЛЕННЯ ВІД КОВІДУ:

  • якщо у вас нема імунодефіциту або ви не похилого віку, у вас є 99+% шансів перехворіти на ковід завдяки вашій імунній системі (я перехворіла на ковід у листопаді, хворіла менш як 48 годин і не приймала жодних ліків - лише курячий суп і деякі харчові добавки);
  • існують ліки на випадок розвитку більш серйозних симптомів, зокрема HCQ, який є абсолютно безпечним, всупереч їхній брехні;
  • "Невідомо, чи впливає мРНК-вакцина проти COVID-19 BNT162b2 на фертильність" згідно з офіційною документацією Pfizer, поданою до уряду Великої Британії та доступною на їхньому веб-сайті;
  • ризик смерті від уколу: повідомлялося про багато смертей з моменту початку вакцинації, і ці цифри не є дрібницями;
  • ризик постраждати від "події, що впливає на здоров'я" після щеплення, є також у значній кількості, що означає нездатність виконувати звичайні повсякденні дії, непрацездатність і потребу в догляді лікаря або медичного працівника;
  • повідомлення про людей, у яких після щеплення виявили ВІЛ в організмі (не дивно, адже ще навесні вчені засвідчили, що елементи структури ВІЛ були присутні у вірусі);
  • всі ці фармацевтичні компанії уклали угоди з урядами щодо повного імунітету для них – вони не несуть відповідальності за будь-які побічні ефекти (від їхніх препаратів);
  •  ці уколи є абсолютно новим типом вакцин, без жодного передбачення наслідків, які вони матимуть для наших тіл, зважаючи на все вищесказане, і нас масово використовують як піддослідних кроликів;
  • екс-керівник відділу досліджень компанії Pfizer сам рекомендував не приймати її, приєднавшись до хору лікарів і науковців, яких змушують мовчати;
  • я дуже втомилася від більшості вакцин, оскільки вакцини Фонду Гейтса призвели до стерилізації дівчат у деяких індійських та африканських громадах.

"Звичайно, моє розуміння того, чим був чи не був ковід, з того часу змінилося. Чи був це взагалі вірус, чи щось інше? Зараз у мене немає чіткої відповіді, але одне я знаю точно – це ніколи не було пандемією. Що я також знаю, так це те, що моя стійка опозиція до більшості фармацевтичних препаратів тільки поглибилася аж до того, що я навіть не приймаю парацетамол чи ібупрофен, – продовжує авторка статті.

19 травня 2021 року на тому ж каналі вона опублікувала ПРО "ВАКЦИНИ", КАМПАНІЇ ШАНТАЖУ ТА МОРАЛЬНИЙ ОБОВ'ЯЗОК ГОВОРИТИ ПРАВДУ:

"Відбувається щось неймовірно зловісне, не кажучи вже про отруєння мільйонів людей, в тому числі тих, кого ми знаємо особисто і любимо. Я маю на увазі шантаж тих, хто відмовляється брати участь у цьому глобальному експерименті, адже саме це і є операція з масового "вакцинування" – жодна ін'єкція не була схвалена FDA на даному етапі, і це публічна інформація, що ми перебуваємо у фазі II або III "дослідження".

Якщо ви давно на цьому каналі, то знаєте, що це тема, яка мене глибоко турбує. Дійсно, не минає й дня, щоб я не читала на цю тему або не писала про неї, жахаючись від усіх вже відомих і повідомлених негативних наслідків, а також тих, про які не повідомляється. Однак мене надихають усі ті, хто наважується говорити про ризики та небезпеку цих ін'єкцій, особливо, відважні лікарі та медсестри, а також люди, які з'являються в новинах. Без сумніву, одні лише монологи Такера врятували незліченну кількість людей від смерті або хворобливих реакцій.

Один з найбільших Божих дарів, дарованих нам, – це свобода волі. Я вільна вирішувати, що не буду ніколи робити цей укол, і, на щастя, мільйони людей роблять такий самий вибір. Ще більше людей думають про те, щоб зробити цей вибір, поки я набираю ці рядки. Проблема в тому, що за цей вибір доведеться заплатити певну ціну, – тимчасову втрату багатьох наших прав і свобод: подорожувати, заробляти на життя в певних компаніях, отримувати лікування від інших хвороб (що вже відбувається в таких місцях, як Німеччина). А що, якщо тирани доб'ються свого – заберуть наше право ДИХАТИ без зараженого мікробами шматка тканини, що містить мікропластик, на нашому обличчі.

Я не можу сказати, скільки людей сказали мені, що зроблять собі щеплення, аби уникнути незручностей, пов'язаних з неможливістю подорожувати. Як людина, яка подорожувала в середньому раз на місяць, яка не бачила деяких своїх найближчих друзів відтоді, як нам нав'язали всю цю жахливу історію, і яка вмирає від бажання поїхати до Америки, я розумію. Але є одна річ, яку я відчуваю своїми кістками, яка перекриває все вищесказане, – ми просто НЕ МОЖЕМО піддатися на їхній шантаж.
Ким вони, в біса, себе вважають, щоб розпоряджатися нашим життям?

Вони зазіхають на наше фундаментальне право на життя, свободу і прагнення до щастя. Вони розраховують на нашу млявість, наш ослаблений психічний стан через локдауни та відсутність загального комфорту сучасного життя, до якого ми звикли. Мені байдуже, я піду мити підлогу, перш ніж схилю коліно перед цими хворими, злими деспотами.

Хоча цей шантаж очевидний і зрозумілий, існує інша, ще більш згубна форма шантажу. Він практикується з самого початку впровадження "вакцини", але особливо посилився цього тижня. Я говорю про суспільний шантаж".

Авторка пропонує прочитати статтю, опубліковану на The Daily Mail, яка є огидною, на її думку. Якась Сара Вайн написала: "Ми не можемо дозволити егоїстичним ідіотам, які не хочуть безкоштовно вакцинуватися від Covid, взяти себе в заручники". 

Цей тип шантажу є найболючішим, оскільки він впливає на багатьох людей із нашого оточення, що через соціальну інженерію стали найманцями, які абсолютно ненавмисно виконують накази архітекторів цієї афери. Насправді страшно бачити, скільки людей робототехнічно реалізують цей план, не усвідомлюючи цього.

Але хороша новина полягає в тому, що тих, хто не є такими, – більш ніж достатньо, зауважує Нур Бін Ладен, і сподіваюся, що кожен із нас витримає. Вона також розповіла цікаву історію, що з нею трапилася:

"Мені сьогодні потрібно було йти до лікаря (захворювання очей, нічого серйозного). Я не збиралася йти, намагалась зателефонувати секретарці, щоб отримати рецепт на краплі електронною поштою, але вона сказала, що мені потрібно проконсультуватися. Я подумала, що все одно не завадить звернутися до офтальмолога, навіть якщо це стандартне подразнення.

Так чи інакше, хоча я зустрічалася з ним лише один раз пару років тому, і тому зовсім не знаю його, ми розговорилися про ковід, сам вірус, його походження тощо, а також про "вакцини". Його візит на щеплення був запланований на післязавтра. Він сказав мені, що, хоча він не дуже хотів цього, всі навколо, інші лікарі, "серйозні", обізнані люди, яких він знав, робили це, і тому він схильний робити те саме.

Чудова ілюстрація експерименту Мілгрема, коли "авторитетним" людям вдається впливати на інших у своїх діях, про що я йому і розповіла, разом з усією іншою інформацією, яку я накопичила на цю тему. Наприкінці розмови він сказав, що я дала йому багато інформації для роздумів, і що, дійсно, варто почекати кілька місяців у порівнянні з ризиками.

Ось зброя, яку ми маємо для протидії цій масовій кампанії шантажу – використовувати наші аргументи і допомагати іншим усвідомити. У великій схемі речей, що таке додаткові кілька місяців не подорожувати, "поки ми не дізнаємося більше", чи вколоти собі експериментальний продукт, який є незворотнім?

Не мені вирішувати за когось іншого. Бог дав людям право розпоряджатися власним життям, і на відміну від цих одержимих владою психопатів, які стоять за всією цією операцією, я не вважаю себе Богом. Але я твердо відчуваю, що мій обов'язок – ділитися інформацією, до якої я маю доступ".

Вона нагадує, що це було в травні 2021 року, коли світ ще був охоплений ковідними заходами, розгортанням вакцинації і подальшими тиранічними обмеженнями, накладеними на невакцинованих.

Авторка статті далі розповідає про експерта Ніла Олівера, який зробив багато важливих висновків, не в останню чергу про те, що, ймовірно, не було ніякого "нового вірусу", і що не було ніякої пандемії. Він також справедливо стверджує, що спланований наратив про "пандемію" був спеціально використаний для того, щоб вкрасти нашу свободу та організувати одну з найбільших трансферів багатства в історії.

Політична зоологія: психопати і соціопати в ситуації глобальної кризи ­– повстання мавп (+аудіо)

Це також слугувало для запровадження вакцинації, щоб масово калічити, стерилізувати та вбивати людей відповідно до євгенічних планів наших володарів. Вбивство трьох великих птахів одним пострілом: Впровадити заходи контролю – Знищити середній клас – Депопуляція.

І все це – завдяки пропаганді, нагнітанню страху, шантажу, придушенню і нападу на інодумців. Звідси й невпинні наклепи. Авторка пропонує послухати коментарі генерального директора ВООЗ Тедроса Гебреєсуса про "антиваксів" і зауважує, що це лише один з прикладів боротьби ВООЗ з "антивакцинаторами". У них є цілі програми/ ініціативи, присвячені боротьбі з "ваганнями щодо вакцинації", які вони назвали однією з десяти найбільших загроз глобальній охороні здоров'яу 2019 році.

Нур Бін Ладен пропонує подивитися на 53-сторінковий психопатичний посібник ВООЗ про те, "як реагувати на заперечення вакцинації на публіці", або на розділ їхнього веб-сайту про управління "інфодемією", що містить інструменти/ навчальні буклети. Приготуйтеся до них, оскільки вони настільки збочені, що націлені на нашу молодь, щоб промити їм мізки і перетворити на добрих маленьких піхотинців або "єдинорогів-менеджерів інфодемій", які борються проти дезінформації.

Також вона рекомендує прочитати статтю "Як зробити щеплення проти антиваксів", написану редакцією New York Times, яка була опублікована 19 січня 2019 року, невдовзі після того, як ВООЗ оголосила свою першу десятку загроз глобальній охороні здоров'я...

Дві рекомендації NYT такі:

  • "Будьте жорсткішими", де вони хвалять певні штати за те, що вони ускладнили відмову від обов'язкової вакцинації, що призвело до збільшення рівня вакцинації, і закликають інші штати, а також федеральний уряд наслідувати їхній приклад.
  • "Знай ворога", де вони зазначають, що "аргументи, які використовують люди, що керують рухом проти щеплень, не змінилися приблизно за сто років".

Авторка зазначає, що державна тиранія/ примусова вакцинація, тактика маніпуляцій і наклепницькі кампанії проти "противників щеплень" не є чимось новим.

Ось ілюстраця, опублікована Американською асоціацією громадського здоров'я. Зверніть увагу, як термін "дезінформація" вже використовувався на озброєнні в 1930 році, в цьому випадку проти "антивакцинаторів", "диваків", "містера Недбайливого" і "противників усього", які виступали проти вакцини від віспи.

Кількома роками раніше, у 1924 році, подібну карикатуру опублікувала "Служба мультиплікації здоров'я", звинувативши противників вакцинації у поширенні брехні та доведенні дітей до смерті.

"Антивакцинатори" використовували сильні образи для викриття шкоди вакцин, втручання уряду та фінансових стимулів фармацевтичних компаній. Наступна ілюстрація була опублікована Лондонським товариством за скасування обов'язкової вакцинації наприкінці 1800-х років, після того, як у Великій Британії було прийнято низку законів про обов'язкову вакцинацію. Вона говорить сама за себе:

Наступна вкладка була включена до брошури, опублікованої в Канаді близько 1885 року. Вона засуджує примусову вакцинацію, пов'язані з нею смерті та "безглузду паніку".

Цей плакат, також опублікований у 1885 році в Канаді, викриває наслідки вакцинації та фінансові мотиви її прихильників, наголошуючи на тому, що витрати на ці вакцини, які йдуть на користь "кишеням медичної професії", непорівнянні з витратами на заходи гігієни.

Наведений нижче передрук з журналу "Vaccination, a Journal of Health" був опублікований Американським товариством противників щеплень у 1894 році. У ній вакцини називаються отрутою і попереджаються про "приховані потенції матеріального і духовного зла". У ній також стверджується, що смертність від вакцин, ймовірно, вища, ніж від натуральної віспи.

Це лише свідчить про те, що дискусія не змінилася за останні 150 років, – люди вже знають, що вакцини шкодять їхнім дітям, і борються проти державних мандатів на обов'язкову вакцинацію.

На жаль, що змінилося, – це постійно зростаючі, божевільні графіки щеплень, які нав'язуються нашим дітям. Одному Богу відомо, скільки смертей і якої шкоди завдали ці уколи багатьом поколінням. Наслідки, які відомі і були відомі лікарям, які намагалися бити на сполох відтоді, як Едвард Дженнер представив першу вакцину в 1796 році.

"Зафіксовано сотні випадків, коли смерть немовлят, які були здорові до моменту щеплення, наставала після більшого чи меншого періоду страждань, часто жахливих страждань, після введення вакцини; страждання, як правило, починалися після уколювання, а хвороба неухильно прогресувала після нього. Лікарі, які роблять щеплення, здебільшого заперечують будь-який зв'язок між щепленням і смертю, і впливають на суд присяжних, щоб ті констатували смерть від якоїсь іншої причини".

Звучить як щось, що сталося нещодавно, під час ери ковіду?

Наведена цитата шотландського лікаря Дж. Гарта Вілкінсона була опублікована у 1888 році у випуску "Journal of Hygeio-therapy" під назвою "Medical Opinion on Vaccination" ("Медична думка про вакцинацію"). Висловлюємо подяку Роману Бистрянику за те, що він знайшов її, а також інші "видалені" цитати лікарів, зібрані в цьому 15-хвилинному відео:

Стаття завершується риторичним питанням: "Інша епоха, ті ж самі правила гри. Наших дітей продовжують труїти. Питання в тому, як довго ми будемо це терпіти?"

Наші інтереси: 

Ми пам'ятаємо, що такі, як Сара Вайн, були й серед українських журналістів та блогерів. Я пам'ятаю, що писав Роман Кульчинський, головний редактор сайту Тексти, якого я видалила з "друзів" у ФБ після його агресивного "наїзду" на тих, хто не вакцинувався проти тієї "страшної смертоносної хвороби", і який закликав їх ледь не ув'язнювати. Дуже добре пам'ятаю, як відомий фінансист-ліберал Фурса писав, що "антиваксів треба ізолювати від суспільства" і саджати до в'язниць. А скільки ще було побутових прикрих випадків, коли перелякані ковідом шарахалися від мене як від прокаженої, коли дізнавалися, що я не вакцинована! Але при цьому самі були вакциновані...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Вічно юний Купало-Аполлон та його стріла

Гіперборійська традиція і сім чеснот Нагірної проповіді: внутрішнє і зовнішнє, особисте і соціальне

Джерелом античної філософії було боголюдське вчення Аполлона Гіперборійського, відомого під іменами Купал (захисник народу), Ной (новий, юний) і Гермес-Єрмій (святий). Свято Купала-Аполлона-Гермеса...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Мистецтво вакцинації полягає в тому, щоб ослабити вакцинованого, але не довести його до смерті. Вакциновані мають жити довго, але все життя бути хворими та залежними від шахрайської медицини. Цього разу вакцинатори дуже поспішали, тому допустили забагато смертей, відтак засвітили свою аферу. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Мистецтво вакцинації полягає в тому, щоб ослабити вакцинованого, але не довести його до смерті. Вакциновані мають жити довго, але все життя бути хворими та залежними від шахрайської медицини. Цього разу вакцинатори дуже поспішали, тому допустили забагато смертей, відтак засвітили свою аферу. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!