Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Негайно зупинити всі програми вакцинації мРНК проти COVID-19! – професор МТІ (США)

Категорія:

Світ:

Професор Рецеф Леві з Массачусетського технологічного інституту (MIT) попередив про ризики, пов'язані з експериментальними ін'єкціями мРНК проти ковіду. У записаному ним відео він поділився своїм твердим переконанням, що зараз всі програми вакцинації мРНК проти ковіду мають бути негайно припинені.

"Їх слід припинити, тому що вони зовсім не виконали жодної з розрекламованих обіцянок щодо їх ефективності. І що більш важливо, вони повинні бути припинені через зростаючі та незаперечні докази того, що вони завдають безпрецедентного рівня шкоди, включаючи смерть молодих людей і дітей", – цитує професора Леві The Exposé.

"Я вважаю, що сукупність доказів є переконливою і підтверджує нашу стурбованість тим, що мРНК-вакцини дійсно викликають раптову зупинку серця як наслідок вакциноіндукованого міокардиту. І це потенційно лише один із механізмів, за допомогою якого вони завдають шкоди".

Він виклав своє відео на Твіттері.

Професор Леві представив вражаючу інформацію з різних даних і досліджень, які свідчать про те, що вакцина є небезпечною та неефективною.

"Дані з Великобританії, Шотландії та Австралії повторюють дані з Ізраїлю. Додаткові дані з Ізраїлю вказують на те, що у 2021 році служба швидкої медичної допомоги Ізраїлю зробила на понад 3 тисячі реанімацій більше порівняно з 2019 роком, що становить зростання на 27%. Два великі дослідження з Таїланду та Швейцарії, в яких вакциновані проходили обстеження до і після отримання вакцини, вказують на те, що показники ураження серця, ймовірно, значно вищі, ніж показники, виявлені за допомогою клінічної діагностики. Це той самий висновок, який зробили американські військові у 2015 році, коли проводили аналогічне дослідження вакцини проти віспи".

Він продовжив: "Інше дослідження Гарвардської медичної школи виявило в крові дітей з вакциноіндукованим міокардитом цілий спайк (шип), що є ще одним свідченням основного механізму шкоди, але насправді має ще ширші наслідки щодо безпеки вакцини, враховуючи неодноразові докази того, що ми маємо: мРНК і ліпіди насправді проникають у кров'яну систему".

"І, нарешті, розтини людей, які померли невдовзі після того, як отримали вакцину, вказують на те, що у великій кількості випадків є вагомі докази того, що смерть була спричинена індукованим вакциною міокардитом. Отже, маючи всі ці докази, я вважаю, що нема іншого етичного або наукового вибору, окрім як вилучити з ринку ці медичні препарати та зупинити всі програми вакцинації мРНК. Очевидно, що це найбільш провальний медичний продукт в історії медичних продуктів, як з точки зору ефективності, так і з точки зору безпеки", - сказав він.

Чому так відбувається? Про це у статті Політична зоологія: психопати і соціопати в ситуації глобальної кризи ­– повстання мавп (+аудіо).

Наші інтереси: 

Припинити вакцинацію. Покарати шахраїв. Доносити правду про небезпеку вакцинації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи