Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Погляньмо на цю війну з точки зору цивілізаційних процесів – відеопроект НО

Я починаю серію відеороликів на youtube, де буду розповідати цивілізаційне значення того, що відбувається, давати погляд на події «здаля», намагатимусь розібратися, що саме зараз є важливим для майбутнього, а що є просто поточним.

Багато хто в Україні зараз інтуїтивно відчуває, що події, що розгортаються на наших очах, мають велике історичне значення. Відчувають, але не до кінця розуміють – яке саме значення мають ці події. Зараз майже всі ловлять інформацію про поточні події, рідше – слухають/читають аналітику про те, що відбувається. І мало хто задумується над цивілізаційним виміром подій.

Тому я починаю серію відеороликів, де буду розказувати про те, що відбувається, не з токи зору звичайної людської логіки – а з точки зору, так би мовити, вічності. Буду розглядати ті теми, які ми обговорюємо в «Народному Оглядачі», буду пояснювати, які історичні уроки вимагає від нас Всесвіт.

Війна – потужний прискорювач подій. Процеси, на які в мирному житті уходять роки – під час війни відбуваються за місяці, а інколи й за лічені дні. От тільки поки не будуть зроблені ті цивілізаційні кроки, які ця війна вимагає від нас – до того часу війна не закінчиться, попри усі воєнні успіхи. Тому нам треба усвідомити, що саме ми повинні зробити, як нація – і втілити в життя своє історичне призначення.  

Отже, підписуйтеся на мій канал, поширюйте відео, запрошуйте друзів. Я буду намагатися відповідати на ваші питання, хоча заздалегідь прошу мене пробачити, якщо не завжди це вдасться зробити.

Наші інтереси: 

Ми маємо усвідомити, що саме зараз відбувається – і втілити в життя своє історичне призначення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Молодець, вітаю з почином.  Маю кілька побажань. Про них в особистому спілкуванні.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Коментарі

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Молодець, вітаю з почином.  Маю кілька побажань. Про них в особистому спілкуванні.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.