Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 24
  • Переглядів: 25

Rheinmetall планує побудувати в Україні підприємство з виробництва систем ППО

Категорія:

Про це заявив керівник Rheinmetall Армін Паппергер під час загальних зборів компанії. Наразі точна дата початку будівництва спільного підприємства не оголошена.

24051605.jpg

Фото: German Aid to Ukraine

Німецький концерн Rheinmetall планує відкрити в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

Згідно з повідомленням German Aid to Ukraine, імовірно, будівництво виробництва розпочнеться щонайменше через 1-2 роки.

"Генеральний директор Rheinmetall Паппергер оголосив на вчорашніх щорічних загальних зборах, що вони планують створити ще одне спільне підприємство в #Україні у сфері протиповітряної оборони. Він також оголосив, що 40 БМП Marder 1A3, які наразі обіцяли поставити в Україну, будуть доставлені в Україну, починаючи з цього місяця і до вересня.

Щодо запланованого спільного підприємства: швидше за все, пройде ще принаймні рік або два, перш ніж виробництво може розпочатися, і всі попередні кроки, такі як підписання Меморандуму про взаєморозуміння, створення СП, будуть зроблені. Жодних подальших деталей не було оголошено", йдеться у повідомленні.

Як зазначає Мілітарний, підприємство виконуватиме, зокрема, функції ремонтної бази для зенітних систем, які Німеччина передала Україні, зокрема IRIS-T SL, Skynex 30 та Gepard.

Наші інтереси: 

Більше заводів з виробництва зброї – тільки на краще.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Вічно юний Купало-Аполлон та його стріла

Гіперборійська традиція і сім чеснот Нагірної проповіді: внутрішнє і зовнішнє, особисте і соціальне

Джерелом античної філософії було боголюдське вчення Аполлона Гіперборійського, відомого під іменами Купал (захисник народу), Ной (новий, юний) і Гермес-Єрмій (святий). Свято Купала-Аполлона-Гермеса...

Останні записи