Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 73
  • Переглядів: 76

Спецоперація СБУ: у Волгограді вночі БПЛА атакували НПЗ Лукойл

Категорія:

Атаку на один із найбільших нафтопереробних заводів Росії Лукойл у Волгограді вночі на 3 лютого здійснила Служба безпеки України.

24020301.jpg

Волгоградське НПЗ Лукойл

За словами співрозмовника NV, СБУ завдала удару двома безпілотниками, уразивши установку первинної переробки нафти, «без якої завод втратить значну частину виробничої потужності».

"СБУ продовжує системно знищувати інфраструктуру, яку Росія використовує для ведення війни в Україні. Б’ючи по нафтопереробних заводах, які працюють на російський військово-промисловий комплекс, ми не тільки перерізаємо логістику постачання пального для ворожої техніки, але й скорочуємо наповнення російського бюджету", цитує NV слова свого джерела.

Про атаку дронів і пожежу на НПЗ у Волгограді повідомили російські Telegram-канали. Місцева влада відзвітувала про нібито знищення дронів.

Нагадаємо, у ніч проти 21 січня спецпризначенці СБУ здійснили атаку дронами морський порт "Усть-Луга" під Петербургом. Після вибухів спалахнула пожежа. Вогонь охопив термінал компанії Новатек, яка є найбільшого в Росії виробника природного газу.

Наші інтереси: 

Б'ємо по ворогу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи