Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Три дози вакцини від коронавірусу сприяють створенню повноцінного захисту. Хто більше?

Категорія:

Про це заявив новий федеральний міністр охорони здоров'я Німеччини Карл Лаутербах 10 грудня на 2-му Каналі Німецького Телебачення ZDF. Каже, що вакцинація є повною лише тоді, коли ви отримали вакцину три рази.

21121007.jpg

Карл Лаутербах (Karl Lauterbach)
Карл Лаутербах (Karl Lauterbach)

Це, за словами Карла Лаутербаха,  – нова реальність для розумного захисту від Омікрона.

Дві вакцини вже пом'якшують перебіг хвороби, «а три вакцини, ймовірно, дуже добре захистять від важкого захворювання», вважає міністр.

За словами Лаутербаха, якщо Омікрон пошириться всією Німеччиною, це може вплинути на те, хто вважатиметься повністю щепленим.

"Якщо Німеччину справді наздожене «хвиля Омікрон», то навіть двічі вакциновані будуть вважатися невакцинованими", – відзначив Лаутербах. 

Необхідно зробити все, щоб Омікрон поширювався Німеччиною якомога повільніше. І головний засіб для цього, на думку Лаутербаха, бустерні дози вакцини. Саме бустерна доза є першою лінією захисту від Омікрону. 


Коментар НО:

Відбувається винищення людства, передусім Білої раси. Це означає, що вона переживає кризу оновлення. Про те, як це працює, читайте у статті Генетичний форсаж, або Коли закінчиться ковідний терор.

Наші інтереси: 

Було б смішно, якби не було так сумно. Ще кілька місяців тому казали, що лише дві вакцини захищають повністю. Німців (як, власне, й інші народи) надурили з цією ковідовакцинацією. Тепер брешуть грубо і нахабно, спекулюючи на новому штамі омікрон. Але, як відомо, цей омікрон абсолютно нестрашний. Симптоми – втомлюваність, головний біль, ломота в тілі, може бути температура. Навіть такі ліберальні медіа, які завжди розганяли паніку, як Радіо Свобода і Голос Америки, пишуть, що цей омікрон є менш небезпечним, ніж інші штами. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щось цей міністр занадто веселий. Поганий знак ...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щось цей міністр занадто веселий. Поганий знак ...

Все, що робиться з власної волі, – добро!