Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Уряд Австралії оплатить похорони померлим від ковідної вакцини

Категорія:

Вакцинації від ковіду були обов'язковими в Австралії – хто не прийняв вакцину, той не працював. Але не все так погано: для тих, кого вбила вакцина, держава компенсує витрати на поховання.

На веб-сайті Services Australia тепер є інструкції та форми для заповнення членами сім'ї, якщо примусові експериментальні вакцини проти COVID вбивають когось із їхньої сім'ї.

З Services Australia:

Перш ніж ви зможете подати заяву, ви повинні попросити свого лікаря заповнити медичний висновок за схемою подання заяви на вакцину проти COVID-19. Це необхідно як доказ під час подання заяви. Нам потрібні відповіді вашого лікаря, щоб допомогти нам оцінити вашу претензію.

Разом із претензією необхідно надати такі документи:

  • свідоцтво про смерть померлого або медичну довідку про причину смерті;
  • доказ того, що ви дієте від імені померлого;
  • докази будь-яких витрат на похорон...

Як розрахувати платежі та витрати на похорон: вам необхідно показати свої фактичні витрати на похорон. Не забудьте відняти будь-які суми, які ви отримали або отримаєте від третіх осіб.

Рік тому ми писали, що в Австралії були найжорсткіші карантинні заходи. В Мельбурні карантин тривав 296 днів – довше, ніж будь-де у світі. В інтернеті було багато відео, як в різних містах Австралії поліція з показовою жорстокістю затримує людей – тільки за те, що людина в парку, сквері чи на вулиці зняла маску, щоб покурити або випити з товаришем каву.

Нагадаємо, влада Австралії не пустила першу ракетку світу Джоковича на турнір Australian Open. Тенісиста депортували з країни, бо він відмовився вакцинуватися проти коронавірусу.

Наші інтереси: 

Маятник пішов у інший бік. Афера має бути розслідувана.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи