Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 58
  • Переглядів: 63

В Україні планують засекретити локації та дані про підприємства ОПК – дуже вчасно на третьому році війни

Категорія:

Світ:

NAUDI (National Association of Ukrainian Defense Industries) ініціювало внесення в парламент законопроєкт про засекречування локації підприємств оборонно-промислового комплексу (ОПК). Українські виробники озброєнь неодноразово порушували питання засекречування локації та даних про підприємства ВПК.

24090201.jpg

Відремонтована та модернізована на ДП «Львівський бронетанковий завод» БМП-1. Фото: Укроборонпром

За ініціативою Національної асоціації української оборонної промисловості України (NAUDI) на спільній робочій групі парламенту, міністерств та відомств був розроблений відповідний законопроєкт, пише Мілітарний портал.

Його вже внесли до Верховної Ради України народними депутатами Ігорем Фрісом, Сергієм Демченко та Володимиром Ватрасом, йдеться у повідомленні Асоціації.

Цей законопроєкт дозволить прибрати з державних реєстрів локації підприємств шляхом внесення “контактної інформації” замість реальних адрес у 30-денний термін з дати набрання законом чинності.

У підприємствах оборонно-промислового комплексу закликають парламент якнайшвидше ухвалити законопроєкт.

“NAUDI дякує народним депутатам за ініціативу й закликає до якнайшвидшого ухвалення цього надважливого законопроєкту“, – підкреслили автори заяви.

Заснована у 2020 році Національна асоціація підприємств оборонної промисловості України (NАUDI) об’єднує провідних українських стратегічних виробників техніки військового та подвійного призначення, озброєння та боєприпасів.

Основними сферами компетенції NAUDI є броньовані автомобілі, самохідні гаубиці, безпілотні літальні апарати, радари, комплекси радіоелектронної боротьби, баражуючі боєприпаси, системи спостереження та розвідки, артилерія та багато іншого.

3-го вересня Національна асоціація підприємств оборонної промисловості України (NAUDI) візьме участь у 32-й Міжнародній виставці оборонної промисловості MSPO 2024, яка відбудеться в польському місті Кельце.

Виставка надає унікальну можливість оборонним компаніям продемонструвати свої новітні продукти та послуги, а також встановити стратегічне партнерство з міжнародними гравцями на ринку.

Нагадаємо, у червні на міжнародній виставці Eurosatory 2024 у Парижі вперше представили новий український ударний безпілотник “Булава”.

Наші інтереси: 

Нарешті вони вирішили засекретити дані локації підприємств оборонно-промислового комплексу! Не пройшло й трьох років. Бачимо, як повільно все робиться в державі. Розуміємо, що держава завжди все робить довго і недолуго (свідомо чи несвідомо). Нагадаю, у березні 2022 ракетно-бомбовим ударом було знищено виробничі потужності КБ "Луч" у Києві, 15 квітня ворог вдарив по цехах ДП "Жулянський машинобудівний завод "Візар", 30 липня 2022 р. РФ обстріляла територію заводу Малишева, що спеціалізується на випуску та модернізації важкої й легкої бронетехніки. Це був не перший обстріл. Як держава підставляє виробників зброї, або чому російські ракети летять дуже точно.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Не віриться, що так довго це тягнулося ! Невже мають потяг до самогубства ?? 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Не віриться, що так довго це тягнулося ! Невже мають потяг до самогубства ?? 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !