Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні вироблятимуть патрони: канадці підтвердили партнерство з Укроборонпромом

Світ:

Всесвітньо відомий виробник і постачальник обладнання для оборонної галузі Waterbury Farrel (Канада) повідомив про запуск спільного з канадською компанією GL Munitions INC, ГК" Укроборонпром "і ДАХК "Артем" проекту зі створення в Україні підприємства з виробництва боєприпасів для стрілецької зброї.

Про це повідомляє Укроборонпром.

Waterbury Farrel зазначає, що пишається співпрацею з Канадською комерційною корпорацією уряду Канади, з якою Укроборонпром підписав відповідний меморандум, та з нетерпінням очікує на початок роботи.

Waterbury Farrel – підрозділ Magnum Integrated Technologies Inc. Компанія бере участь відразу в декількох великих міжнародних проєктах в оборонній галузі.

Компанія заснована у 1851 році та є підрозділом Magnum Integrated Technologies Inc. Наразі Waterbury Farrel бере участь одразу в декількох великих міжнародних проектах в оборонній галузі.

Нагадаємо, що 1 червня поточного року Укроборонпром і ДАХК  «АРТЕМ» підписали з канадськими партнерами Угоду щодо співпраці у питаннях виробництва боєприпасів до стрілецької зброї. В Україні немає повного циклу виробництва боєприпасів, а єдиний завод з виготовлення патронів залишився в окупованому Луганську. 

Посилання на повідомлення Waterbury Farrel.

Наші інтереси: 

Розвиток оборонної промисловости в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи