Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 12
  • Переглядів: 12

Види презервативів Durex

Вибираючи презервативи для безпечного сексу, багато хто віддає перевагу кондомам відомого бренду Durex. Оригінальні презервативи представлені у різноманітності лінійок. І в кожній - свої особливості та переваги. З цією інформацією варто ознайомитися заздалегідь, щоб впевнено вибирати варіант, який вам підходить. 

Ви зможете якісні та зручні презервативи Дюрекс купити в інтернет-магазині Prezervativi, ознайомившись із асортиментом у зручний час на сайті.

Презервативи Дюрекс – основні переваги

З явних переваг подібних кондомів можна сміливо виділити:

  • міцність;
  • надійність;
  • комфорт у використанні.

Класичні презервативи Durex зі змащенням – не єдиний вид презервативів відомого бренду. Такі латексні презервативи безбарвні, не мають запаху Варто докладніше ознайомитися з лінійкою, щоб зробити правильний вибір.

Види та особливості кондомів Дюрекс

Види та особливості кондомів Дюрекс

З найпопулярніших серій варто виділити:

  • Extra Safe - кондоми, які потовщені та мають мастило;
  • Elite – презервативи, виконані з якісного надтонкого натурального латексу, не мають кольору;
  • Invisible – ультратонкі кондоми, які незамінні для чутливих відчуттів.

Презервативи Durex з реберцями і пухирцями дозволять отримати нові відчуття під час сексу, зробити його незабутнім, яскравим. Можна використовувати рельєфні моделі Pleasuremax, щоб досягти додаткової стимуляції. Презервативи Dual Extase подарують насолоду обом партнерам. І це далеко не повний список лінійок, представлених в асортименті презервативів Дюрекс. Кожен зможе підібрати саме те, що відповідатиме бажанням, уподобанням та смаку, пріоритетним параметрам. Можна придбати навіть кондоми великого розміру XXL, які подарують максимум комфорту під час статевого акту.

В інтернет магазині Prezervativі ви зможете вибирати з найкращих пропозицій в асортименті, оформивши замовлення прямо на сайті, з доставкою - швидкою та безпечною.

Презервативи Дюрекс - ультратонкі моделі

Ультратонкі презервативи Durex представлені у лінійці Fetherlite Ultra Thin. З їх допомогою стає можливим:

  • підвищити сексуальну чутливість;
  • забезпечити захист від небажаної вагітності;
  • зберегти природність відчуттів.

Подібні кондоми – для максимального сексуального задоволення. І в цьому вже встигли переконатися багато пар, які придбали та використали цю лінійку презервативів. При виборі подібних кондомів важливо звертати увагу не тільки на розмір, а й на матеріал, а також на товщину. І ультратонкі кондоми не менш міцні ніж інші моделі відомого бренду. При цьому ви практично не відчуватимете їх на тілі під час сексу.

Дюрекс – кондоми з анестетиком

Презервативи Durex з анестетиком

Презервативи Durex з анестетиком мають величезну популярність. Завдяки тому, що в мастило доданий анестетик, знижується чутливість чоловічого члена, що дає змогу продовжити статевий акт.

Рельєфні презервативи з анестетиком бренду Durex допоможуть не лише уповільнити та продовжити статевий акт, а й прискорити його. Ребра та точки із зовнішнього боку прискорюють, а анестетик у силіконовому мастилі уповільнює процес. В результаті вдається продовжити насолоду та відчути оргазм обом партнерам.

Кожна з лінійок Durex цікава та унікальна. Залежно від ваших сексуальних уподобань, бажань ви зможете підібрати саме те, що оптимально підійде під ваші пріоритетні запити.

В інтернет-магазині Prezervativi ви зможете підібрати відповідний розмір та вид кондому, щоб замовити його зі зручною доставкою. Гарантовано якість та надійність.

Наші інтереси: 

+

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Вічно юний Купало-Аполлон та його стріла

Гіперборійська традиція і сім чеснот Нагірної проповіді: внутрішнє і зовнішнє, особисте і соціальне

Джерелом античної філософії було боголюдське вчення Аполлона Гіперборійського, відомого під іменами Купал (захисник народу), Ной (новий, юний) і Гермес-Єрмій (святий). Свято Купала-Аполлона-Гермеса...

Останні записи